Winkel

Home > Merken Gejst Sapoto schalen Design Kasper Friis Egelund voor Gejst

Sapoto schalen Design Kasper Friis Egelund voor Gejst

 79,00 255,00

Beschrijving

Sapoto schalen Design Kasper Friis Egelund voor Gejst

De Sapoto schalen zijn ontworpen door Kasper Friis Egelund voor het Deense Gejst. De betekenis van het Japanse woord Saporo is “met Steun”. De steun is het donkere marmer waar de zachte organische vormen in zand gegoten gepolijst aluminium schalen op liggen. Het ontwerp wordt versterkt door de combinatie van deze materialen, het mooie donkere marmer met het gepolijste aluminium. Over het ontwerp van de afzonderlijke schalen en het dienblad is zorgvuldig nagedacht. De zorgvuldig gekozen vormen en structuren creëren een mooie dynamiek tussen de objecten in deze serie. De schalen kunnen individueel of in een groep worden gebruikt, waarbij hun interactie de beleving verhoogt. De eettafel krijgt een verfijnde uitstraling wanneer de verschillende Sapoto-schalen worden gecombineerd en gevuld met verleidelijke lekkernijen. De schalen kunnen ook een decoratief tintje geven aan uw vensterbank of worden gebruikt als een stijlvolle manier om lotions of sieraden te presenteren.

Uitvoeringen

De Sapoto serie bestaat uit drie modellen. De Sapoto schaal small heeft een diameter van 14 cm en is 10 cm hoog. De Sapoto schaal medium heeft een diameter van 22 cm en is 15 cm hoog en de Sapoto Tray is 25 cm lang, 15 cm breed en 12 cm hoog. De hoogte is inclusief de marmeren voet. De set van drie bestaat uit de small, de medium en de Tray.

Kasper Friis Egelund

Kasper Friis Egelund is een jonge Deense ontwerper. Over de inspiratie voor Leery tafellamp zegt hij: “Met inspiratie gehaald uit een breed scala aan creatieve velden, zoals architectuur, grafisch ontwerp (in dit geval een bol en een cilinder) en kunst, streef ik ernaar om ontwerpen te maken met een onderscheidende Scandinavische expressie, die ook gebaseerd is op een grafische en minimalistische natuur.”

Gejst

Gejst is opgericht in 2013 met een passie voor het maken van aantrekkelijk, duurzaam design dat de tand des tijds zal doorstaan. Gejst betekent opwinding en enthousiasme in het Deens. Vanaf het begin was het doel van het bedrijf om traditionele benaderingen van design uit te dagen om een ​​collectie vol gewaagde en speelse producten te maken. Gefocust op functioneel ontwerp en hoogwaardige materialen, neemt Gejst een normaal product, kijkt naar de behoefte waaraan moet worden voldaan en haalt het vervolgens uit om iets spannends te bedenken. Multifunctioneel en doordacht tot in het kleinste detail. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sapoto schalen Design Kasper Friis Egelund voor Gejst” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.