De Directeur Tafellamp nr. 1501 Hoogervorst Anvia Smukdesign

Over ons

Smukdesign

Welkom bij Smukdesign,  Smuk betekent in het Deens schitterend, vandaar de naam Smukdesign: schitterend design. Bent u op zoek naar een bijzonder design product? Kijk dan vrijblijvend rond in de digitale etalage van Smukdesign.nl waar wij naast nieuwe ontwerpen ook graag originele heruitgaven van beroemde designklassiekers aan u presenteren.

Bent u een nieuwe klant en heeft u een product gevonden wat u wenst aan te schaffen, vraag dan via info@smukdesign.nl de welkomskorting aan en u ontvangt deze per omgaande.

Onze collectie bestaat uit duurzame Designverlichting en Designmeubelen uit voornamelijk Scandinavië maar ook uit Nederland en Spanje. Onze Designverlichting leveren wij u inclusief milieuvriendelijke LED lichtbron. Het energieverbruik van LED verlichting is veel lager dan het verbruik van gloeilampen en dus goed voor het milieu.

Onze merken :  Architectmade, AstepBernh. Pedersen & SonCPH LightingDesign by USFredericiaGejstGofiGoodsGrupaHalo DesignHollands LichtInnoluxMaterNorthernOblure, PholcSanta & ColeVibiaWastbergWoud en Zero.

Wij rekenen geen kosten voor verzending in Nederland en België. Wekelijks voegen we nieuwe producten toe aan de collectie zodat wij u regelmatig kunnen blijven verrassen met een nieuw product voor in uw huis.  Wilt u een product liever eerst zien?  Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze Toonzaal in Den Haag. Heeft u een product gekocht en constateert u een defect? Geen probleem, wij zijn van alle merken officieel Dealer en wij zorgen voor een oplossing. En u heeft natuurlijk altijd het recht om een aankoop, mits onbeschadigd, aan ons te retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw aankoop.

Logo Thuiswinkel Waarborg

Smukdesign is aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg, hét kwaliteitskeurmerk voor online winkelen. Inmiddels zijn meer dan 2.200 webwinkels aangesloten. Het keurmerk wordt door de Consumentenbond ondersteund. Je kunt erop rekenen dat webshops met het Thuiswinkel Waarborg veilige shops zijn die eerlijk handelen. Ze voldoen aan strenge eisen op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit. Als u meer wilt weten over de zekerheden die het thuiswinkel waarborg u biedt, klik dan op: de 10 zekerheden van het Thuiswinkel waarborg.