De Directeur Tafellamp nr. 1501 Hoogervorst Anvia Smukdesign

Over ons

Smukdesign

Welkom bij Smukdesign,  Smuk betekent in het Deens schitterend, vandaar de naam Smukdesign: schitterend design. Bent u op zoek naar een bijzonder design product? Kijk dan vrijblijvend rond in de digitale etalage van Smukdesign.nl waar wij naast nieuwe ontwerpen ook graag originele heruitgaven van beroemde designklassiekers aan u presenteren. 

Bent u een nieuwe klant en heeft u een product gevonden wat u wenst aan te schaffen, vraag dan via info@smukdesign.nl de welkomskorting aan en u ontvangt deze per omgaande.

Onze collectie bestaat uit duurzame Designverlichting en Designmeubelen uit voornamelijk Scandinavië maar ook uit Nederland en Spanje. Onze Designverlichting leveren wij u inclusief milieuvriendelijke LED lichtbron. Het energieverbruik van LED verlichting is veel lager dan het verbruik van gloeilampen en dus goed voor het milieu.

Onze merken :  Architectmade, AstepBernh. Pedersen & SonCPH LightingDesign by USFredericiaGejstGofiGoodsGrupaHalo DesignHollands LichtInnoluxMaterNorthernOblure, PholcSanta & ColeVibiaWastbergWoud en Zero.

Wij rekenen geen kosten voor verzending in Nederland en België. Wekelijks voegen we nieuwe producten toe aan de collectie zodat wij u regelmatig kunnen blijven verrassen met een nieuw product voor in uw huis.  Wilt u een product liever eerst zien?  Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze Toonzaal in Den Haag. Heeft u een product gekocht en constateert u een defect? Geen probleem, wij zijn van alle merken officieel Dealer en wij zorgen voor een oplossing. En u heeft natuurlijk altijd het recht om een aankoop, mits onbeschadigd, aan ons te retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw aankoop.