Winkel

Home > Merken Goods Dip Vaas Design Robert Bronwasser voor Goods

Dip Vaas Design Robert Bronwasser voor Goods

 69,00

Uitverkocht

Beschrijving

Dip Vaas Design Robert Bronwasser voor Goods

De Dip Vaas is ontworpen door Robert Bronwasser en is na een korte afwezigheid op veler verzoek weer terug in de Goods collectie. Deze vaas met zijn organische vorm lijkt van porselein gemaakt te zijn, maar is van onbreekbaar vinyl. Deze vernieuwde versie is steviger dan de voorgaande uitvoering. Dip is een decoratieve vaas waar je prachtig je bloemen in kan schikken maar die ook zonder bloemen een schitterend object is. Verkrijgbaar geheel in wit. Afmetingen zijn  18,5 cm h.  x 16 cm x 16 cm. Deze designklassieker is een ideaal kado voor designliefhebbers.

Levering Dip vaas

De Dip vaas is een voorraadproduct, u kunt hem binnen 1-2 dagen in huis hebben. Heeft u een vraag over dit product dan horen wij die graag via info@smukdesign.nl.

Robert Bronwasser

Als zoon van een architect kreeg Robert Bronwasser (1968) zijn creativiteit van huis uit mee. Hij studeerde in 1992 cum laude af als industrieel ontwerper aan de Technische Universiteit Delft met een project voor Philips Design. Tijdens zijn studie startte hij zijn eigen ontwerpstudio welke in 2002 werd omgedoopt tot SMOOL. SMOOL is gevestigd in Amsterdam op een prachtige lokatie aan het IJ. Deze ontwerpstudio kent een persoonlijke aanpak en wordt gedomineerd door Bronwasser’s visie voor verkoopbare producten. Door een combinatie van creativiteit, vele jaren ervaring en kennis van productieprocessen ontwikkelt hij een constante stroom van succesvolle producten zoals de Dip Vaas en het Grape wijnrek.

Goods

Goods is een Nederlands Designlabel voor liefhebbers van schoonheid van producten en de verhalen die ze tot stand lieten komen. In de collectie zitten producten van bekende Nederlandse ontwerpers zoals Robert Bronwasser, Roderick Vos, Chris Slutter, Rob Brandt, Tom Haas en Marcel Wanders. Gestart als een springplank voor jonge ontwerpers is Goods uitgegroeid tot een label wat staat voor kwaliteit en betaalbare design producten die je graag wil krijgen of kado wil geven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dip Vaas Design Robert Bronwasser voor Goods” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.