Winkel

Home > Merken Woud Mirror Box Wandspiegel Design Laura Bilde voor Woud

Mirror Box Wandspiegel Design Laura Bilde voor Woud

 299,00

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Mirror Box Wandspiegel Design Laura Bilde voor Woud

De Mirror Box Wandspiegel ontworpen door Laura Bilde voor Woud is meer dan een spiegel. Voor de spiegel zit een zwart frame met 4 geperforeerde metalen opberg vakken en een marmeren plaat. Deze kunnen op het frame naar eigen inzicht geplaatst worden. Hierdoor is de spiegel op veel plaatsen toepasbaar, in de hal, badkamer, slaapkamer of zelfs op kantoor. De ronde Spiegel met diameter 50 cm kan op meerdere posities op het frame geplaatst worden. Hij is echter na montage op het 75 cm brede frame niet meer te verplaatsen. Wat je er ook mee doet, de Mirror Box Wandspiegel is op zichzelf al een mooie decoratie op de muur.

Laura Bilde

Laura Bilde is een freelance ontwerper uit Kopenhagen. Met een sterke greep op het begrip materialiteit en vorm ontwerpt  Laura  zowel producten en interieuren. Ze wordt gedreven door tactiliteit, nieuwsgierigheid en ontwerp dat kan worden ervaren zowel op fysieke en emotionele niveau. Tactiliteit is een term in de architectuur die aangeeft hoe een materiaal aanvoelt en hoe de gewaarwording van degene is die het materiaal aanraakt.

WOUD

WOUD: Op een koude nacht in Januari 2014 besloten  Mia en Torben Koed dat het tijd was voor verandering. Na 30 jaar te hebben gewerkt in productie en sales voor een meubelfabrikant besloten ze dat het tijd was voor een nieuwe professionele uitdaging. Dit was het begin van het Deense label WOUD. Een merk met hoge ambities en hoge kwaliteit geworteld in het Nordic Design. Het uitgangspunt van dit mooie bedrijf is het leveren van perfectie en het delen van de liefde voor eerlijk Design. Het resultaat is een prachtige Collectie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mirror Box Wandspiegel Design Laura Bilde voor Woud” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.