Winkel

Home > Merken Goods Deukvaas Design Rob Brandt door Goods

Deukvaas Design Rob Brandt door Goods

 52,00

Beschrijving

Deukvaas Design Rob Brandt door Goods

De Deukvaas is ontworpen door Rob Brandt voor het Nederlandse Designlabel Goods. Het is de grote glazen uitvoering van de succesvolle witte deukbeker van keramiek, de duurzame uitvoering van de gedeukte plastic koffiebeker. Na het grote succes van de deukbeker ontwierp Rob Brandt de Deukvaas. De Deukvaas heeft een andere duurzame basis dan de deukbeker, hij is gemaakt van gerecycled glas en heeft daarom een groenige tint. De milieuvriendelijke Deukvaas is naast een decoratief product ook een gebruiksvoorwerp. De Deukvaas is multifunctioneel en kan natuurlijk gewoon als vaas gebruikt worden maar ook als champagne of wijnkoeler. Het formaat van de Deukvaas is 27 cm hoog en de diameter is 20 cm. Zoals alle Goods artikelen is ook de Deukvaas een geweldig cadeau voor designliefhebbers.

Levering en productie

De Deukvaas is een voorraadproduct en is geproduceerd in de europeese unie, u kunt hem binnen 1-2 dagen in huis hebben. Heeft u een vraag over dit product dan horen wij die graag via info@smukdesign.nl.

Rob Brandt

Rob Brandt (1946) studeerde in 1973 af aan de St Joost Academie in Breda en balanceert met zijn werk op de grens van serieuze kunst en kitsch. Hij gebruikt bekende beelden uit de samenleving, speelt met clichés, pikt die aspecten er uit die hij op dat moment belangrijk acht en vormt ze tot nieuwe beelden. In zijn zoektocht naar de betekenis van schoonheid etaleert Brandt een ongekend talent voor het verbinden van alledaagse dingen en nieuwe innovaties. Brandt ontwerpt naast consumentproducten ook vrijstaande standbeelden en kunstwerken. Verder heeft hij meegedaan aan meerdere exposities, over zijn eigen werk of als onderdeel van een groter geheel.

Goods

De Deukvaas wordt uitgebracht door Goods een Nederlands Designlabel voor liefhebbers van schoonheid van producten en de verhalen die ze tot stand lieten komen. In de collectie zitten producten van bekende Nederlandse ontwerpers zoals Robert Bronwasser, Roderick Vos, Chris Slutter, Rob Brandt, Tom Haas en Marcel Wanders. Gestart als een springplank voor jonge of beginnende ontwerpers is Goods uitgegroeid tot een label wat staat voor kwaliteit en betaalbare design producten die je graag wil krijgen of kado wil geven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Deukvaas Design Rob Brandt door Goods” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.