Winkel

Home > Merken Mater Imago Mirror Design Pederjessen voor Mater

Imago Mirror Design Pederjessen voor Mater

 260,00 325,00

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Imago Mirror Design Pederjessen voor Mater

De Imago Mirror is een decoratieve spiegel ontworpen door de Pederjessen design studio. Het is een gebogen metalen plaat in een hoek van 158 graden, hierdoor ontstaat een sculpturale spiegel. Er is keuze uit twee uitvoeringen, gepolijst Roest Vrij Staal of gepolijst messing. Geïnspireerd door de vorm van vlinders tijdens hun laatste metamorfose van cocoon tot net voor ze uitvliegen. Ontworpen voor gebruik in woonkamers, gangen en slaapkamers of op elke andere muur als een decoratief element, niet bedoeld als een functionele spiegel voor in de badkamer. De diameter van de Imago Mirror is 58 cm.

Pederjessen

De Pederjessen designstudio is opgericht in 2015 door Søren Pedersen en Lasse Jessen, ze zijn beiden industrieel ontwerpers en hebben gestudeerd aan de Universiteit van Zuid-Denemarken. Ze hebben een holistische aanpak voor productontwikkeling van hun meubels en verlichting en altijd op zoek om te experimenteren met nieuwe technologieën en materialen. De belangrijkste ambitie is het ontwerpen van functioneel en esthetisch duurzame producten.

Mater

Mater is een Deens design label, opgericht in 2006 door Henrik Marstrand die heeft een sterke visie om tijdloos mooi design te creëren Door de samenwerking met frisse design talenten, produceert Mater exclusieve design meubels en designverlichting. Met werkmethoden die mensen lokaal op plaatsen waar ook ter wereld helpen de ambachtelijke tradities in stand te houden.

Mater volgens CEO and Founder Henrik Marstrand: “Mater means ‘mother’ in Latin. The name is the daily reminder of our small contribution to preventing the challenges ‘mother earth’ faces. Design influences how we as humans live our lives; it shapes values, culture and society. Unfortunately, we are increasingly aware that the choices made during design processes often have environmental consequences. However, as a manufacturer, we have the opportunity to rethink dubious practices and create ethical and sustainable design that minimises adverse social and environmental impacts.”

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Imago Mirror Design Pederjessen voor Mater” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.