Winkel

Home > Merken Quodes Empire Boekenkast Design Alfredo Haberli voor Quodes

Empire Boekenkast Design Alfredo Haberli voor Quodes

 2.395,00 2.995,00

Beschrijving

Empire Boekenkast Design Alfredo Haberli voor Quodes

De Empire Boekenkast ontworpen door Alfredo Haberli voor Quodes is een blikvanger in je huis of kantoor. Dit prachtige handgemaakte meubel is een pronkstuk van vakmanschap. Voor het ontwerp koos Alfredo Häberli geometrische basisvormen en heeft deze opgestapeld tot dit interessante patroon ontstond. Door de variatie in vorm en formaat heeft dit meubel een fascinerende vorm met bijbehorende contouren. Het is een sculptuur op zich en is geschikt voor het presenteren van boeken maar ook van sculpturen of andere kleine kunst. De Empire Boekenkast is 200 cm hoog, 45 cm breed en 35 cm diep. Verkrijgbaar in Wit, Geel, Groen, Paars, Oranje en Grijs. Om de Empire perfect tot zijn recht te laten komen heeft hij onzichtbare stelvoetjes zodat hij altijd netjes “recht” staat.

Quodes

Quodes is een Nederlands door design gedreven meubelbedrijf, opgericht in 2006. De collectie bestaat uit tafels, stoelen en kasten. De productie vindt voornamelijk plaats in Nederland en Duitsland. Ze hebben eigentijdse en authentieke stukken met een tijdloze kwaliteit. De collectie is ontworpen door een kleine selectie van toonaangevende ontwerpers van verschillende achtergronden en landen. zoals Edward Barber & Jay Osgerby (Londen), Marcel Wanders (Amsterdam), Alfredo Häberli (Zürich), Nendö (Tokio) en Sylvain Willenz (Brussel). Elk van hen heeft een sterke persoonlijke handtekening die wordt weerspiegeld in hun ontwerp voor Quodes.

Alfredo Häberli

Alfredo Häberli werd geboren in Buenos Aires, Argentinië, in 1964. Vandaag de dag is hij een erkend internationaal ontwerper gevestigd in Zürich. Zijn ontwerpen verenigen traditie, innovatie, vreugde en dynamiek. Hij heeft reeds vele ontwerpen mogen ontwikkelen voor o.a. Alias, Astep, Iittala, Luceplan, Moroso, Quodes en Volvo. Voor Astep heeft Alfredo Haberli de Nox Tafellamp ontworpen en  voor Quodes deze Empire Boekenkast.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Empire Boekenkast Design Alfredo Haberli voor Quodes” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.