Winkel

Home > Merken Northern Nook Wandrek Design Cecilia Xinyu Zhang voor Northern

Nook Wandrek Design Cecilia Xinyu Zhang voor Northern

 220,00

Beschrijving

Nook Wandrek Design Cecilia Xinyu Zhang voor Northern

Het Nook Wandrek is ontworpen door Cecilia Xinyu Zhang voor Northern in 2017. Het is een wandrek voor het presenteren van textiel en kleding. De geometrische vorm wekt de indruk dat het Nook Wandrek in een hoek staat en diepte heeft. Dit is echter een optische illusie want het rek is vlak. Het formaat is 190 cm hoog en 68 cm breed, het materiaal is mat zwart-grijs staal. Het Nook Wandrek is een prachtig object en een eyecatcher in je kamer die door de illusie van diepte een ruimte groter kan doen lijken dan dat hij daadwerkelijk is.

Northern

Northern is de nieuwe bedrijfsnaam van Northern Lighting, hun succes op de verlichtingsmarkt is zo groot dat ze besloten hebben om ook meubels toe te voegen aan de collectie. En omdat de naam dan de lading niet meer dekt gaan ze verder onder de naam Northern. Northern Lighting  werd opgericht in Oslo in 2005, hun ontwerpen zijn van Scandinavische eenvoud en worden beïnvloed door het steeds veranderende karakter van het Noorder Licht. Of het nu hanglampen, staande lampen, wandlampen, tafellampen, kandelaars met kaarsen of theelichtjes zijn, elk van hun producten verbetert de kwaliteit van het licht in huis. Daar is nu een frisse collectie meubels aan toegevoegd.

Cecilia Xinyu Zhang

Cecilia is geboren en getogen in Peking, haar masters heeft ze gehaald aan de Academy of Design en ambachten in Göteborg, Zweden. Na haar afstuderen heeft ze zich gevestigd in Bergen, Noorwegen. Haar ontwerpen kenmerken zich door een andere blik op objecten en ruimte. Cecilia onderzoekt mogelijkheden voor het creëren van gezichtsbedrog in alledaagse producten, het maken van tweedimensionale objecten die er uit zien als driedimensionaal of grootschalige ontwerpen die kleiner lijken. Voor Northern ontwierp ze twee van die objecten, Het Frame wandrek en het Nook Wandrek.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nook Wandrek Design Cecilia Xinyu Zhang voor Northern” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.