Winkel

Home > Merken Goods Paperbag Van Gogh Design Jos van der Meulen voor Goods

Paperbag Van Gogh Design Jos van der Meulen voor Goods

 17,00

Uitverkocht

Beschrijving

Paperbag Van Gogh Design Jos van der Meulen voor Goods

De Paperbag Van Gogh is een prullenbak ontworpen door Jos van der Meulen voor het Nederlandse Design Label Goods. De Paperbag wordt gemaakt van ongebruikte reclameposters. In dit geval van de posters van het schilderij van Van Gogh de brug tussen Etten en Leur. Het resultaat is een kleurrijke en milieuvriendelijke prullenbak voor het kantoor thuis of in de kinderkamer. De Paperbags worden door Jos van der Meulen in zijn atelier geproduceerd. De Paperbag wordt opgevouwen aangeleverd en kan volgens bijgevoegde instructies makkelijk zelf worden uitgevouwen tot een stevige prullenbak type office, die bij normaal gebruik jaren mee gaat. Heeft u een vraag over dit product dan horen wij die graag via info@smukdesign.nl.

Formaat, levering en beschikbaarheid

De Paperbag Van Gogh is het type Office en is 40 cm hoog en heeft een diameter van 25 cm. Hij wordt in een leuke verzendenveloppe, gemaakt van eenzelfde reclameposter als de Paperbag die u gekozen heeft verzonden. Het is een voorraad product dus u kunt hem binnen 1-2 dagen in huis hebben. Van elke uitvoering worden slechts een beperkt aantal exemplaren gemaakt. De paperbag prullenbak office is een geweldig milieuvriendelijk geschenk. Ook in grotere aantallen leverbaar als relatiegeschenk.

Jos van der Meulen

Jos van der Meulen maakt graag nieuwe dingen maken uit alledaagse voorwerpen. Hij is inmiddels bekend als uitvinder van wonderlijke gebruiksartikelen door nieuwe functies aan afgedankte dingen te geven. De Paperbag Classic is hier een prachtig voorbeeld van. Jos van der Meulen probeert om gewone zaken bijzonder te maken. De gedachte achter veel van zijn producten is dan ook om te werken met wat de omgeving biedt. Daarnaast is het een uitdaging om gebruik maken van de kwaliteit van een materiaal en die inzetten bij de nieuwe toepassing.

Goods

Goods is een Nederlands Designlabel voor liefhebbers van schoonheid van producten en de verhalen die ze tot stand lieten komen. In de collectie zitten producten van bekende Nederlandse ontwerpers zoals Robert Bronwasser, Roderick Vos, Jos van der Meulen, Chris Slutter, Rob Brandt, Tom Haas en Marcel Wanders. Goods is gestart als een springplank voor jonge ontwerpers nu uitgegroeid tot een label wat staat voor kwaliteit en betaalbare producten die je graag wil krijgen of wil geven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Paperbag Van Gogh Design Jos van der Meulen voor Goods” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.