Winkel

Home Woon accessoires Duurzame Boodschappentas Design Heleen van Zantvoort voor Vanzan

Duurzame Boodschappentas Design Heleen van Zantvoort voor Vanzan

 19,95

Beschrijving

Duurzame Boodschappentas Design Heleen van Zantvoort voor Vanzan

De duurzame boodschappentassen zijn ontworpen en geproduceerd door Heleen van Zantvoort. Gemaakt van geveldoek van reclamedoeken van theaters, musea en winkels zijn ze oersterk, leuk om te zien en mee gezien te worden. Verkrijgbaar in meerdere kleurstellingen, wit met blauw en zwart, rood met wit, groen met wit en water met groen. Elke tas is uniek en per kleur zijn er 6 verschillende modellen beschikbaar, het formaat 35 cm hoog, 35 cm breed en 14 cm diep. In een duurzame boodschappentas past gemakkelijk een schoenendoos of 6 liter pakken melk. De tassen zijn een duurzaam product omdat het geproduceerd wordt uit een afgedankt materiaal en het gebruik van de duurzame tassen dringt het gebruik van plastic weggooi tassen van de supermarkt terug.

Heleen van Zantvoort

Heleen van Zantvoort heeft zich gestort op het hergebruik van materialen. Met veel plezier geeft ze in haar atelier in Rotterdam oude afgedankte spullen een tweede leven. Hier maakt ze onder andere tassen van geveldoek  U kent ze wel, die grote affiches die buiten aan muren van theaters, musea en winkels hangen om iets aan te kondigen. Als deze banners hun dienst hebben bewezen is het doek (bisonyl) prima geschikt om tassen van te maken. Sterk, mooi van kleur en weerbestendig. Elke tas is uniek met een originele print, want geen enkel geveldoek is hetzelfde.

Bisonyl

Bisonyl is een gevlochten vezeldoek dat gecoat is met een PVC laag . Ook wel bekend als vrachtwagendoek of zeildoek. Het is glad, waterdicht, sterk en geschikt voor het maken van tassen.

Eigen bedrijfstassen

Wil je van je eigen reclamedoek tassen laten maken, dat kan!. Stuur een foto van het doek van je bedrijf of instelling met informatie over het materiaal en het formaat naar info@smukdesign.nl en wij gaan met Heleen uitzoeken hoeveel mooie bedrijfstassen we er van kunnen maken. de duurzame boodschappentassen zijn een geweldig relatiegeschenk.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Duurzame Boodschappentas Design Heleen van Zantvoort voor Vanzan” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.