Winkel

Home > Merken Goods Pure Karaf set Design Willem Noyons voor Goods

Pure Karaf set Design Willem Noyons voor Goods

 39,00 99,00

Beschrijving

Pure Karaf set Design Willem Noyons voor Goods

De Pure Karaf set bestaat uit een mondgeblazen Karaf met 4 glazen, de set is ontworpen door Willem Noyons voor het Nederlandse Designlabel Goods. De karaf met de glazen zijn niet zo maar ontworpen. De hoogte van het kristalglas is bepaald door de hoogte van de hand van de ontwerper. De vorm van de karaf is een bol met een inhoud van een liter met daarop een hals in de vorm en maat van een Pure glas, hierdoor past er weer een Pure glas als stop op de karaf. De afmeting van het Pure glas (de boven- en onderdiameter)  zijn afgeleid van een maatstelsel ontwikkeld door de benedictijner monnik Dom Hans van der Laan.  De schoonheid van de het geheel wordt bepaald door de pure dimensies van de Pure Karaf set. Het formaat van de Karaf is 22 cm hoog x Ø 15 cm en het glas is 8,3 cm hoog x Ø 7,5 cm. De Karaf en de set van 4 glazen zijn ook apart te bestellen.

Levertijd

De levertijd van de Pure Karaf  en de set van 4 glazen is voor Nederland en België 1 tot 2 werkdagen.

Willem Noyons

Willem Noyons is een Nederlandse beeldend kunstenaar en ontwerper. Veel van Noyons’ ontwerpen zijn tijdloze producten die nog altijd populariteit genieten, zoals bijvoorbeeld de Dubbelvaas of de Pure Karaf set. Maar ook andere producten van Noyons krijgen veel aandacht. Zo ontwierp hij voor het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima een vaasje en ook ter gelegenheid van de geboorte van hun dochter Alexia kwam er een vaasje van Noyons’ hand. In 2013, voor de troonswisseling, ontwierp hij wederom een speciaal vaasje voor deze koninklijke gelegenheid. Noyons is een veelzijdig ontwerper en is expert op het gebied van glasontwerp en productie.

Goods

Goods is een Nederlands Designlabel voor liefhebbers van schoonheid van producten en de verhalen die ze tot stand lieten komen. In de collectie zitten producten van bekende Nederlandse ontwerpers zoals Robert Bronwasser, Roderick Vos, Chris Slutter, Rob Brandt, Willem Noyons, Tom Haas en Marcel Wanders. Goods is gestart als een springplank voor jonge ontwerpers nu uitgegroeid tot een label wat staat voor kwaliteit en betaalbare producten die je graag wilt hebben of wilt geven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pure Karaf set Design Willem Noyons voor Goods” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.