Winkel

Home > Merken Novoform Houten Olifant Design Kristian Jakobsen voor Novoform

Houten Olifant Design Kristian Jakobsen voor Novoform

 39,00 54,00

Beschrijving

Houten Olifant Design Kristian Jakobsen voor Novoform

De Houten Olifant is ontworpen door Kristian Jacobsen voor Novoform. Kristian vindt de olifant één van ‘s werelds meest iconische dieren, bekend en geliefd bij zowel kinderen als volwassenen vanwege de lange slurf, de grote oren en de wijze ogen. Olifanten zijn zorgzaam en empathisch en vormen een sterke band tussen de generaties in de kudde. Deze olifanten zijn gemaakt door bekwame vakmensen met gevoel voor detail van massief Europees essenhout. De Houten Olifanten zijn verkrijgbaar in twee afmetingen, de Baby olifant is 77 x 40 x 75 mm en de Mama olifant is 110 x 58 x 110 mm. Beiden zijn verkrijgbaar in drie kleuren, Naturel Essen, Donker Essen of Zwart Essen.

Kristian Jakobsen

Kristian Jakobsen heeft een aantal jaren in de ontwerpindustrie in zowel de detailhandel als de groothandel gewerkt tot eind 2013. Toen koos hij een ander pad en werd ontwerper en lanceerde hij zijn eerste product: de CandleCan-kandelaars. Dit leidde tot een enorme uitbarsting van inspiratie, die Kristian ertoe aanzette om in augustus 2014 de eerste volledige collectie eigen ontwerpen voor Novoform te lanceren. Kristian haalt zijn inspiratie uit de prachtige natuurlijke omgeving rondom zijn huis in Silkeborg en uit verre herinneringen aan kinderreizen in Scandinavië.

Novoform

Novoform is een Deens designbedrijf, opgericht door Kristian Jakobsen. Het is gebouwd op de solide basis van Scandinavische ontwerptradities, gekenmerkt door een ontwerpstijl met de nadruk op natuurlijke materialen en zachte kleuren. Ze creëren hun ontwerpen met inspiratie uit het dagelijks leven, geweldige mensen aangevuld met de schoonheid van de natuur. Ze streven ernaar om de zaken eenvoudig te houden en gewenste producten te ontwikkelen die het waard zijn om lang te bewaren en te koesteren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Houten Olifant Design Kristian Jakobsen voor Novoform” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.