Woud kast

Hoe groot een woning ook is, mensen kunnen nooit teveel kastruimte hebben. Iedere kast wordt normaliter goed gevuld, zodat kleine prullaria, papierwerk, kleding of speelgoed uit het zicht is onttrokken. Omdat kasten nodig zijn, vormen ze automatisch ook een onderdeel van het interieur. Dit houdt dus in dat een kast een bepaalt design moet hebben, zodat deze goed opgaat in het interieur. Er zijn kasten die specifiek voor een interieur zijn ontworpen, maar bepaalde kasten met een Scandinavisch design zijn tijdloos en passen in vele interieurs. Een WOUD kast is een dergelijke kast, met de typische eigenschappen van Scandinavisch design.

Een kast van WOUD is een pareltje in het interieur

Het Deense designlabel WOUD timmert nog maar sinds 2014 aan de weg en weet toch al zeer mooie design kasten te ontwerpen en op de markt te brengen. De topper uit de collectie van WOUD is de Array Highboard kast. Niet alleen het design is opvallend, de kast is gemaakt van hout en leidsteen, een combinatie die u tegen zult komen in gevelbekleding. Doordat de kast een illusie van transparantie creëert, is dit een zeer spannende kast in het interieur. Met de Array Sideboard heeft u eenzelfde design kast als dressoir. Voor een open kast van WOUD is de Tray shelf high of low een goede keuze.

Een WOUD kast kopen bij Smukdesign?

Lijkt een WOUD kast ook wel wat voor uw interieur? U kunt dan uw WOUD kast kopen bij Smukdesign. Wij verkopen meubelstukken, verlichting en modeaccessoires van bekende Scandinavische merken en ontwerpers. Maar onderschat ook de nieuwste Scandinavische designlabels niet. Niet voor niets hebben wij de kasten van WOUD in onze collectie. Het label is nog maar enkele jaren oud, maar is al zeer succesvol. U weet dan ook zeker dat u met een WOUD kast een echt modern en vooruitstrevend designmeubel koopt.

Bekijk hier de volledige collectie van Woud.