Winkel

Home > Merken Woud Tray Shelf Low Kast Design Hanne Willmann voor Woud

Tray Shelf Low Kast Design Hanne Willmann voor Woud

 1.199,00

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Tray Shelf Low Kast Design Hanne Willmann voor Woud

De Tray Shelf Low is een open lage kast ontworpen door Hanne Willmann voor het Deense label Woud. Het bijzondere van de Tray Shelf is dat de smalle plank verschoven kan worden en je daardoor de kast naar eigen inzicht kan inrichten. Bovendien kan je kiezen voor twee uitvoeringen van de planken, naturel eiken en zwart eiken. De Tray Shelf Low heeft 2 brede planken en 1 smalle plank. U kunt kiezen uit 4 combinaties. Doordat er in een Tray Shelf Low altijd een smalle plank zit ontstaat er ook ruimte om hogere objecten in de kast te plaatsen. De Tray Shelf Low kast is 100 cm breed, 40 cm diep en 91 cm hoog.

 

Uitvoeringen Tray Shelf Low

Model 1: alle planken in naturel eiken

Model 2: alle planken in zwart eiken

Model 3: 2 brede planken in naturel eiken en 1 smalle plank in zwart eiken.

Model 4: 1 smalle plank in naturel eiken en 2 brede planken in zwart eiken.

 

Levertijd

De levertijd van de Tray Shelf Low kasten is 1- 2 weken. Wij bezorgen ze met onze eigen bezorgdienst bij u thuis en indien gewenst kunnen wij ze voor u monteren.

 

Hanne Willmann

Hanne Willmann is een Duitse ontwerpster met haar eigen multidisciplinaire ontwerpstudio in Berlijn. Ze heeft een indrukwekkend portfolio van meubel- en lichtontwerpen, projecten, jurylidmaatschappen en workshops aan de University of the Arts in Berlijn. In haar ontwerpen zie je een diepe fascinatie voor details en benadrukken de hoogwaardige esthetische aantrekkingskracht.

 

WOUD

WOUD: Op een koude nacht in Januari 2014 besloten  Mia en Torben Koed dat het tijd was voor verandering. Na 30 jaar te hebben gewerkt in productie en sales voor een meubelfabrikant besloten ze dat het tijd was voor een nieuwe professionele uitdaging. Dit was het begin van het Deense label WOUD. Een merk met hoge ambities en hoge kwaliteit geworteld in het Nordic Design. Het uitgangspunt van dit mooie bedrijf is het leveren van perfectie en het delen van de liefde voor eerlijk Design. Het resultaat is een prachtige Collectie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tray Shelf Low Kast Design Hanne Willmann voor Woud” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.