Winkel

Home Lampen Hanglampen Annular Hanglamp Design MSDS Studio voor Woud
Aanbieding!

Annular Hanglamp Design MSDS Studio voor Woud

 349,00 399,00

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Annular Hanglamp Design MSDS Studio voor Woud

De Annular Hanglamp ontworpen door MSDS Studio heeft een conische kap waar je in het midden een lichtbron zou verwachten. Het bijzondere van deze lamp is dat de lichtbron zeer elegant zit verwerkt in de rand van de kap. De speciale lens in de rand van de kap zorgt voor een mooie regelmatige spreiding van het licht. Wat in eerste instantie een klassieke conische hanglamp lijkt, blijkt een innovatief hoogstandje te zijn. De Annular Hanglamp is 24 cm hoog en de diameter is 32 cm. Hij is verkrijgbaar in wit, licht roze, mintgroen en zwart. Het snoer heeft dezelfde kleur als de kap van de lamp. De Annular Hanglamp is ook te bestellen in een grotere uitvoering, de Annular Hanglamp Large.

LED

De lichtbron van de Annular Hanglamp is een 12 Watt LED lichtbron wat overeenkomt met de lichtopbrengst van een 75 Watt gloeilamp. De kleur van het licht is 2700K wat we ervaren als warm licht. Deze zit ingebouwd in de lamp.

WOUD

WOUD: Op een koude nacht in Januari 2014 besloten  Mia en Torben Koed dat het tijd was voor verandering. Na 30 jaar te hebben gewerkt in productie en sales voor een meubelfabrikant besloten ze dat het tijd was voor een nieuwe professionele uitdaging. Dit was het begin van het Deense label WOUD. Een merk met hoge ambities en hoge kwaliteit geworteld in het Nordic Design. Het uitgangspunt van dit mooie bedrijf is het leveren van perfectie en het delen van de liefde voor eerlijk Design. Het resultaat is een prachtige Collectie.

MSDS Studio

MSDS Studio is een multi disciplinaire Design Studio in Toronto, naast product design ontwerpen ze ook complete interieurs. Hun veelzijdigheid en materiaalkeuze maakt ze tot vindingrijke ontwerpers van meubelen en verlichting met vaak verrassende oplossingen. Ze hebben voor al diverse Scandinavische fabrikanten producten mogen ontwerpen.