Winkel

Home > Merken Woud Illusion hanger Design Philip Bro voor Woud

Illusion hanger Design Philip Bro voor Woud

 29,00

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Illusion Hanger Design Philip Bro voor Woud

De Illusion hanger is ontworpen door Philip Bro om de ​​illusie te creëren die wordt gevormd door zijn schuine hoeken. Je wordt er door uitgedaagd om er lang naar te kijken en vanuit verschillen hoeken. De vorm zal elke keer iets  variëren, afhankelijk van de hoek waarin je ernaar kijkt. Langzaam zal de Illusion kledinghanger in een diagonale volgorde zwaaien, waardoor een elegante en harmonieuze groep kledinghangers ontstaat. Illusion hangers zijn alleen verkrijgbaar in zwart en worden geleverd in sets van drie. De Illusion kledinghangers zijn 42,5 cm lang, het materiaal is ABS kunststof.

Philip Bro

Philip Bro is een ervaren Deense ontwerper met een drive om te bewijzen dat serieus design ook stijlvol, speels en onverwacht kan zijn. Na zijn afstuderen aan de Koninklijke Deense Academie voor Schone Kunsten, School of Design in 1989, richtte hij in Kopenhagen zijn eigen ontwerpstudio op. Hij heeft een indrukwekkend portfolio van meubel- en lichtontwerpen, designprojecten en workshops aan de Danish Design School en het National Institute of Design in India. Zijn ontwerpen worden gekenmerkt door een focus op functionaliteit met een vleug innovatie. Met als doel de Scandinavische designtradities voort te zetten, creëert Philip Bro eerlijk en bruikbaar design. 

Woud

WOUD: Op een koude nacht in Januari 2014 besloten  Mia en Torben Koed dat het tijd was voor verandering. Na 30 jaar te hebben gewerkt in productie en sales voor een meubelfabrikant besloten ze dat het tijd was voor een nieuwe professionele uitdaging. Dit was het begin van het Deense label WOUD. Een merk met hoge ambities en hoge kwaliteit geworteld in het Nordic Design. Het uitgangspunt van dit mooie bedrijf is het leveren van perfectie en het delen van de liefde voor eerlijk Design. Het resultaat is een prachtige Collectie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Illusion hanger Design Philip Bro voor Woud” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.