Winkel

Home > Merken Goods Knobble Spiegel Design Dick van Hoff voor Goods

Knobble Spiegel Design Dick van Hoff voor Goods

98,00138,00

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Knobble Spiegel Design Dick van Hoff voor Goods

De Knobble spiegel is ontworpen door Dick van Hoff voor het Nederlandse Designlabel Goods. Het is een spiegel die alles laat zien, zelfs hoe hij is opgehangen. Hij is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen, de small is 31 cm breed en 37,5 cm hoog en hangt aan 1 nok. De large hangt aan twee nokken en is 52 cm breed en 63 cm hoog. De nokken zijn voor beide formaten te verkrijgen in groen, bruin of zwart. De Knobble spiegel is handig op vele plaatsen in huis, je kan zelfs aan de nokken ook nog een handdoek hangen als je dat wilt.

Levering

De Knobble Spiegel is een voorraadproduct, u kunt hem binnen 1-2 dagen in huis hebben. Heeft u een vraag over dit product dan horen wij die graag via info@smukdesign.nl.

Dick van Hoff

Dick van Hoff ontwerpt functionele producten vanuit een diepe liefde voor industriële en ambachtelijke technieken. Zijn ontwerpen zijn met liefde ontworpen. Liefde voor het product, het maakproces, de gebruiker en het vak. En of het ontwerp nou industrieel of handmatig geproduceerd is, de perfectie en het meesterschap zijn zichtbaar. De kwaliteit staat gelijk aan duurzaamheid. Functioneren is misschien nog belangrijker dan esthetiek, maar dat betekent niet dat de vorm de functie volgt. De ontwerpen zijn aanwezig, staan als een huis en overtuigen door hun krachtige beeldentaal.

Goods

De Knobble spiegel wordt uitgebracht door Goods een Nederlands Designlabel voor liefhebbers van schoonheid van producten en de verhalen die ze tot stand lieten komen. In de collectie zitten producten van bekende Nederlandse ontwerpers zoals Robert Bronwasser, Roderick Vos, Chris Slutter, Rob Brandt, Dick van Hoff en Marcel Wanders. Gestart als een springplank voor jonge of beginnende ontwerpers is Goods uitgegroeid tot een label wat staat voor kwaliteit en betaalbare design producten die je graag wilt hebben of wilt geven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Knobble Spiegel Design Dick van Hoff voor Goods” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.