Winkel

Home > Merken Woud Array Wandmeubel Design by Says Who voor Woud

Array Wandmeubel Design by Says Who voor Woud

 1.239,00

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Array Wandmeubel Design by Says Who voor Woud

Het Array Wandmeubel is ontworpen door het Deense design buro Says Who voor Woud. Het ontwerp is geïnspireerd door de combinatie van hout en leisteen wat we zien in de gevelbekleding van moderne gebouwen. Met zijn geometrische vorm creëert het Array Wandmeubel een sterk visueel effect van het vangen zowel licht en schaduw in de diepte van de leien. De illusie van transparantie wekt een gevoel van nieuwsgierigheid over wat is achter de drie gesloten deuren verborgen is. Het Array Wandmeubel is 150 cm breed, de hoogte is 25 cm en de diepte 37 cm, hij is verkrijgbaar in licht eiken of zwart eiken. Hij is toe te passen als dressoir of als TV meubel. Voordeel van het Array wandmeubel ten opzichte van het Array dressoir is dat je zelf kan bepalen op welke hoogte je hem wilt ophangen.

Says Who

Het Array Wandmeubel is  ontworpen door Says Who is een meubel designstudio gevestigd in Aarhus. Ze ontwerpen designmeubelen die een meerwaarde voor de gebruiker opleveren. Ze streven naar het naleven van de beginselen van goed ontwerp gecombineerd met het uitvoeren van de creatieve ontwikkeling. Ze zijn een toegewijd team van meubilair fanatici die gedijen in het balanceren tussen keuzes over materiaal, vorm, productieproces en prijs.

WOUD

WOUD: Op een koude nacht in Januari 2014 besloten  Mia en Torben Koed dat het tijd was voor verandering. Na 30 jaar te hebben gewerkt in productie en sales voor een meubelfabrikant besloten ze dat het tijd was voor een nieuwe professionele uitdaging. Dit was het begin van het Deense label WOUD. Een merk met hoge ambities en hoge kwaliteit geworteld in het Nordic Design. Het uitgangspunt van dit mooie bedrijf is het leveren van perfectie en het delen van de liefde voor eerlijk Design. Het resultaat is een prachtige Collectie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Array Wandmeubel Design by Says Who voor Woud” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.