Winkel

Home > Merken Design House Stockholm Frame High kast design Harald Hermanrud voor Design House Stockholm

Frame High kast design Harald Hermanrud voor Design House Stockholm

 1.339,00

Beschrijving

Frame High kast design Harald Hermanrud voor Design House Stockholm

De Frame High kast is ontworpen door Harald Hermansrud voor Design House Stockholm. Het Frame meubelsysteem is een doordacht ontworpen minimalistisch ontwerp met een briljant en eenvoudig verbindingssysteem. De eiken liggers en staanders passen perfect in elkaar en worden verbonden door massief koperen verbindingen. Hierdoor ontstaat een transparant meubel wat perfect is om tentoon te stellen en in op te bergen. De Frame high kast kan goed tegen een wand geplaatst worden, maar ook als room-divider vrijstaand en een ruimte. De Frame High is 117 cm breed, 39 cm diep en 133 cm hoog. Frame wordt geleverd met 11 witte legborden en een tray. Je kan zelf kiezen waar je ze plaatst of weglaat. De Frame rekken worden flat-packet verzonden.

Levertijd

De levertijd van de Frame High kast is 3 weken.

Harald Hermanrud

Harald Hermanrud ontving de Formland Design Award 2017 en Monocle Magazine’s Best in Class 2019 na de première van zijn Frame meubelsysteem in 2016. Zijn lichte maar stevige modulaire rekkensysteem won zijn populariteit als meubelstuk voor moderne woonruimtes. Met een diploma van de Design School van de Koninklijke Deense Academie voor Schone Kunsten, besloot Harald Hermanrud studies voor meubelmaker aan zijn curriculum toe te voegen. Terwijl hij design benadert als een probleemoplosser, combineert hij de principes die zijn ingebed in de Deense designtraditie met zijn eigen gevoel voor materialiteit en vakmanschap.

 

Design House Stockholm

Bij Design House Stockholm onderscheiden ze zich door als een uitgever van design in plaats van een conventionele producent. Ze werken op dezelfde manier samen met ontwerpers als uitgeverijen met auteurs werken. In plaats van een ontwerper te selecteren om een ​​specifiek product te maken, worden alle ontwerpers uitgenodigd om hun persoonlijke ideeën in te brengen. Sommige van deze ideeën worden geselecteerd voor ontwikkeling en productie. Ze zoeken naar producten die iets nieuws toevoegen aan hun genre. Producten met persoonlijkheid en karakter.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Frame High kast design Harald Hermanrud voor Design House Stockholm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.