Winkel

Home > Merken Novoform Di Volo barkruk Design Anders Norgaard door Novoform

Di Volo barkruk Design Anders Norgaard door Novoform

 319,00 359,00

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Di Volo barkruk Design Anders Norgaard door Novoform

De Di Volo barkruk is ontworpen door Anders Norgaard in 2015. De kruk is ontworpen met als uitgangspunt optimaal comfort en draagbaarheid. De kruk beschikt over een ronde, licht gebogen zitting met in het midden een gat waardoor de kruk gemakkelijk kan worden opgepakt en verplaatst. Mede dankzij het strakke en elegante ontwerp is de kruk licht van gewicht. De Di Volo kruk is verkrijgbaar in 2 hoogtes, 65 cm of 75 cm hoog. Ten aanzien van de afwerking zijn er 3 mogelijkheden, natuurlijk eiken, donker gebeitst eiken en zwart gebeitst eiken. Het eiken is massief eikenhout. Het formaat van de kruk is diameter 39 cm en hoogte 65 cm of 75 cm. 

Anders Norgaard designer van de Di Volo kruk

Anders Nørgaard studeerde in 1989 af aan de Koninklijke Deense Academie voor Schone Kunsten. In 1994 richtte hij het bedrijf Nørgaard Design op, dat nu is uitgegroeid tot een erkende ontwerpstudio, die met zowel Deense als internationale klanten werkt. Nørgaard Design heeft zijn wortels in de traditie van Scandinavisch design dat esthetiek en functionaliteit in evenwicht brengt. Door deze waarden te combineren, creëren Anders en zijn team een ​​ontwerp dat gemakkelijk kan worden geïntegreerd in verschillende levensstijl- en gebruikssituaties, zonder concessies te doen aan de expressie van details en de functionaliteit van het product. 

Novoform

Novoform is een Deens designbedrijf, opgericht door Kristian Jakobsen. Het is gebouwd op de solide basis van Scandinavische ontwerptradities, gekenmerkt door een ontwerpstijl met de nadruk op natuurlijke materialen en zachte kleuren. Ze creëren hun ontwerpen met inspiratie uit het dagelijks leven, geweldige mensen aangevuld met de schoonheid van de natuur. Ze streven ernaar om de zaken eenvoudig te houden en gewenste producten te ontwikkelen die het waard zijn om lang te bewaren en te koesteren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Di Volo barkruk Design Anders Norgaard door Novoform” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.