Winkel

Home > Merken Novoform Toekan hout design Kristian Jakobsen voor Novoform

Toekan hout design Kristian Jakobsen voor Novoform

 42,00 102,00

Beschrijving

Toekan hout design Kristian Jakobsen voor Novoform

De Toekan is ontworpen door Kristian Jakobsen voor het Deense Novoform. De Toekans behoren door hun unieke uiterlijk tot de meest populaire en herkenbare vogels ter wereld. De toekans zijn zeer sociaal en schermen graag met hun lange, elegante snavels als een ritueel om een ​​paar te binden. De prachtige Toekan hout worden geproduceerd door bekwame ambachtslieden uit Europees eikenhout wat gedeeltelijk donker gebeitst is. De Toekan hout large is ca 12 cm hoog, 7 cm breed en 12 cm diep, de Toekan small is ca 8 cm hoog, 5 cm breed en 8 cm diep. 

Kristian Jakobsen

Kristian Jakobsen heeft een aantal jaren in de ontwerpindustrie in zowel de detailhandel als de groothandel gewerkt tot eind 2013. Toen koos hij een ander pad en werd ontwerper en lanceerde hij zijn eerste product: de CandleCan-kandelaars. Dit leidde tot een enorme uitbarsting van inspiratie, die Kristian ertoe aanzette om in augustus 2014 de eerste volledige collectie eigen ontwerpen voor Novoform te lanceren. Kristian haalt zijn inspiratie uit de prachtige natuurlijke omgeving rondom zijn huis in Silkeborg en uit verre herinneringen aan kinderreizen in Scandinavië.

Novoform

Novoform is een Deens designlabel, opgericht door Kristian Jakobsen. Het is gebouwd op de solide basis van Scandinavische ontwerptradities, gekenmerkt door een ontwerpstijl met de nadruk op natuurlijke materialen en zachte kleuren. Ze creëren hun ontwerpen met inspiratie uit het dagelijks leven, geweldige mensen aangevuld met de schoonheid van de natuur. Ze streven ernaar om de zaken eenvoudig te houden en gewenste producten te ontwikkelen die het waard zijn om lang te bewaren en te koesteren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Toekan hout design Kristian Jakobsen voor Novoform” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.