Winkel

Home > Merken Goods Wobble vaas Design Ton Haas voor Goods

Wobble vaas Design Ton Haas voor Goods

 59,00

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Wobble Vaas Design Ton Haas voor Goods

De Wobble vaas is ontworpen door Ton Haas voor het Nederlandse Designlabel Goods. Hij zoekt al wiebelend samen met het water en de bloemen naar een natuurlijk evenwicht en kan daardoor uiteindelijk een beetje uit het lood blijven staan. Vanwege dit simpele maar briljante idee en de elegante en sobere uitvoering ervan, werd door de jury van de ID Award de Wobble gekozen als beste ontwerp. De juryleden vonden de sprong naar het onverwachte verfrissend en halen de ontwerper’s gevoel voor humor aan om het onverwachte te introduceren; een voetstuk dat geen voetstuk is en geen stabiliteit levert.

Modellen en levertijd

De Wobble is door Goods opnieuw uitgebracht in een serie van drie verschillende vormen, model 35, 45 en 75. En verkrijgbaar  in de kleuren helder of blauw glas. Het formaat is 24 cm diameter en 24 cm hoog. Alle modellen zijn op voorraad en kunt u binnen 1- 2 dagen in huis hebben.

Ton Haas

Industrieel ontwerper Ton Haas is een wereldburger. Hij heeft zijn domicilie in Havana, Cuba, maar Haas reist de hele wereld over om met verschillende opdrachtgevers zijn producten en projecten te realiseren. Het ontwerpgebied dat hij bestrijkt is dan ook groot: van bureaustoelen voor de zakelijke markt tot vazen en drinkglazen voor de consumentenmarkt. Zijn liefde voor andere culturen komt onder andere tot uiting in een samenwerking met Fair Trade, waarmee hij met behulp van Afrikaanse ambachtslieden een serie accessoires ontwikkelde. .

Goods

Goods is een Nederlands Designlabel voor liefhebbers van schoonheid van producten en de verhalen die ze tot stand lieten komen. In de collectie zitten producten van bekende Nederlandse ontwerpers zoals Robert Bronwasser, Roderick Vos, Chris Slutter, Rob Brandt, Tom Haas en Marcel Wanders. Gestart als een springplank voor jonge ontwerpers is Goods uitgegroeid tot een label wat staat voor kwaliteit en betaalbare design producten die je graag wil krijgen of kado wil geven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wobble vaas Design Ton Haas voor Goods” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.