Winkel

Home > Merken Goods Mirror mirror spiegel Design Joop Steenkamer voor Goods

Mirror mirror spiegel Design Joop Steenkamer voor Goods

60,00120,00

Beschrijving

Mirror mirror spiegel Design Joop Steenkamer voor Goods

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het land? De Mirror mirror spiegel vertelt het je. Deze complimentenspiegel ontworpen door Joop Steenkamer jr. staat vol met complimenten die vertellen hoe mooi je bent en hoe goed je er uit ziet. Het begint met “Oh wat ben je mooi. Wat ben je charmant. Je ziet er oogverblindend uit . Fantastisch! Je bent zo ontzettend aantrekkelijk. Ik vind je geweldig, gewoonweg geweldig. Wat ben je uitzonderlijk mooi” En dit zijn slechts de eerste 2 van totaal 36 zinnen. De spiegel is verkrijgbaar in twee formaten, de small van 30 cm x 30 cm of de large van 45 cm x 45 cm. Naast de Nederlandse versie is er ook een Engelse, een Franse, een Duitse, een Japanse en een Italiaanse mirror mirror spiegel. De Mirror mirror spiegel is het ideale cadeau voor als je iemand een mooi compliment wilt geven.

 

Joop Steenkamer jr.

De Mirror mirror spiegel is ontworpen in 2002 door de Rotterdamse ontwerper Joop Steenkamer jr. Na zijn studie in Delft startte hij het bureau Steenkamer Design wat is gericht op het bedenken en begeleiden van productideeën tot en met productie. Steenkamer’s motto is dan ook: “Een probleem kan soms worden opgelost door een product. Door het productidee uit te werken tot een product, en er voor te zorgen dat het te koop is voor gebruikers, wordt het probleem voor (liefst zoveel mogelijk) mensen opgelost”.

Goods

De spiegel wordt uitgebracht door Goods een Nederlands Designlabel voor liefhebbers van schoonheid van producten en de verhalen die ze tot stand lieten komen. In de collectie zitten producten van bekende Nederlandse ontwerpers zoals Robert Bronwasser, Roderick Vos, Chris Slutter, Joop Steenkamer jr, Tom Haas en Marcel Wanders. Gestart als een springplank voor jonge of beginnende ontwerpers is Goods uitgegroeid tot een label wat staat voor kwaliteit en betaalbare design producten die je graag wil krijgen of kado wil geven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mirror mirror spiegel Design Joop Steenkamer voor Goods” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.