Winkel

Home > Merken Goods Lucy Kandelaar Mat Zwart Design Marcel Wanders voor Goods

Lucy Kandelaar Mat Zwart Design Marcel Wanders voor Goods

 161,00

1 op voorraad

Beschrijving

Lucy Kandelaar Mat Zwart Design Marcel Wanders voor Goods

De Lucy kandelaar is ontworpen door Marcel Wanders voor het Nederlandse Designlabel Goods. Het is een elegante kandelaar met 5 gelijke armen die door zijn rust en stille schoonheid zowel klassiek als modern is. De eerste series van de kandelaars waren in nikkel of chroom en nu in de sensationele mat zwarte uitvoering. De Lucy kandelaar is inmiddels een design klassieker geworden. De Lucy kandelaar is een prachtig voorbeeld van industrieëel design en wordt geleverd met 5 witte kaarsen met een diameter van 21 mm. De kandelaar is 26 cm hoog en de diameter is 33 cm.

 

Marcel Wanders

Marcel Wanders is één van de bekendste hedendaagse Nederlandse ontwerpers. Hij studeerde cum laude af aan de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem, nadat hij eerder van de Design Academy Eindhoven was gestuurd. Daarna heeft hij studie gevolgd aan de  Academies te Hasselt, Maastricht en Eindhoven. Zijn ontwerpen kenmerken zich door hun poëtische en conceptuele karakter. Wanders ontwikkelt en realiseert met zijn eigen ontwerpbureau Marcel Wanders Studio ideeën en producten voor verschillende opdrachtgevers. De Knotted Chair was de wereldwijde doorbraak voor Wanders waarbij hij high tech materialen met low tech productiemethoden combineerde. Zijn ontwerpen zijn avontuurlijk, uitdagend en polariserend

Goods

Het Nederlandse Goods is gestart als een springplank voor jonge ontwerpers. Inmiddels is het uitgegroeid tot een Designlabel wat staat voor kwaliteit en betaalbare designproducten die je graag wil krijgen of kado wil geven. Met producten voor liefhebbers van schoonheid van producten en de verhalen die ze tot stand lieten komen. In de collectie zitten producten van bekende Nederlandse ontwerpers zoals Robert Bronwasser, Roderick Vos, Chris Slutter, Rob Brandt, Tom Haas en Marcel Wanders.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lucy Kandelaar Mat Zwart Design Marcel Wanders voor Goods” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.