Winkel

Home > Merken Fredericia Nara Coat Stand Design Shin Azumi voor Fredericia

Nara Coat Stand Design Shin Azumi voor Fredericia

 870,00

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Nara Coat Stand Design Shin Azumi voor Fredericia

De Nara Coat Stand is een kapstok ontworpen door Shin Azumi voor Fredericia. Naast de kapstok vindt je in de Nara serie ook een stoel en barkrukken. Tijdens de productie van de stoel viel het Shin Azumi op dat er behoorlijk wat restmateriaal overbleef. Dat heeft hem geïnspireerd om de Nara Coat Stand te ontwerpen. Voornamelijk uit het restmateriaal van de productie van de Nara Stoel. Het resultaat is een prachtig sculpturaal object met een sterk grafisch silhouet. De Nara Coat Stand is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, in eiken naturel gelakt met een witte voet of in Essen Zwart gelakt met een zwarte voet. De Nara Kapstok is 180 cm hoog.

Beschikbaarheid

De Nara coat stand kapstok is alleen leverbaar in Nederland en België.

Fredericia

Fredericia is opgericht als een Deens Designlabel, geboren uit een trotse erfenis. Een erfenis van ongekende toewijding aan de perfectie en de ontwikkeling van de kunst van het ontwerpen. De eenvoudige principes zoals kwaliteit, selectie van materialen, functionaliteit en aandacht voor detail vormen de basis voor de collectie. Daarnaast zijn ze trots op de langdurige samenwerking met een zorgvuldig gekozen internationale designers, allen bekend om hun uitzonderlijke niveau en geweldige producten. Het resultaat is een hoogwaardige collectie die wereldwijd door de kenners gewaardeerd wordt.

Shin Azumi

“I ALWAYS TRY TO CREATE MAXIMUM EFFECT FROM MINIMAL SOLUTIONS.”

Shin Azumi is een gelauwerde Japanse ontwerper. Hij heeft zijn ontwerpbureau in Noord Londen waar hij consumentenproducten, meubilair, verlichting, elektronica, interieurs voor winkels, restaurants en tentoonstellingen ontwerpt. Hij kijkt naar fysieke functionaliteit, alsmede het effect van psychologische functionaliteit. Voor Shin Azumi is een ontwerp is pas voltooid wanneer het wordt gebruikt door mensen. Voor Fredericia ontwierp hij de Nara serie met daarin een stoel, barkrukken en een kapstok.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nara Coat Stand Design Shin Azumi voor Fredericia” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.