Winkel

Home > Merken Goods Flying Hooks Kapstok Design Bos en Couvée voor Goods

Flying Hooks Kapstok Design Bos en Couvée voor Goods

 21,00 195,00

Categorieën: ,

Beschrijving

Flying Hooks Kapstok Design Bos en Couvée voor Goods

De Flying Hooks zijn minimalistische kapstokken ontworpen door Bos en Couvée voor het Nederlandse Designlabel Goods. De kapsokken hebben een vorm van een nekwervel hierdoor blijven jassen perfect hangen op de rubberen hangers. Deze eyecatcher wordt bevestigd aan het plafond door middel van een staaldraad met een lengte van 200 cm. Ze zijn in te korten en zo kan elke individuele hanger op de gewenste lengte worden gemaakt. Ook voor kinderen is het natuurlijk wel zo makkelijk dat zij goed bij de kapstok kunnen. Je kan natuurlijk ook een speels effect creëren door de hangers op verschillende hoogtes te hangen. Het formaat van de rubberen hangers is slechts 11,5 cm breed en 3,5 cm hoog. De Flying Hooks zijn te bestellen per stuk (single) als set van 4 met een RVS plafondplaat van 18×18 cm of als set van 9 met een RVS plafondplaat van 29×29 cm.

Productie en Levertijd

De Flying Hooks worden geproduceerd in Nederland en zijn een voorraad product, u kunt deze design kapstokken binnen enkele dagen in huis hebben.

Bos en Couvée

De Flying Hooks kapstokken zijn ontworpen door Ariëtte Bos en Tom Couvée die samen het industrieel ontwerpbureau Bos & Couvée dat is gevestigd in Rotterdam hebben opgericht. Het bureau staat bekend om zijn creativiteit, vindingrijkheid en het streven naar perfectie. Met vormgeving als uitgangspunt en functionaliteit als basis worden ambachtelijke producten vervaardigd in een mooie werkplaats met goede voorzieningen. Naast industrieel ontwerp richt het bureau zich ook op modelmaken en prototypebouw. Zo worden producten vaak vanaf een schets of enkel een idee tot een werkend product ontwikkeld. Deze kennis draagt het ontwerpduo ook over aan studenten tijdens workshops en cursussen op academies en scholen.

Goods

Goods is een Nederlands Designlabel voor liefhebbers van schoonheid van producten en de verhalen die ze tot stand lieten komen. In de collectie zitten producten van bekende Nederlandse ontwerpers zoals Robert Bronwasser, Roderick Vos, Chris Slutter, Rob Brandt, Tom Haas en Marcel Wanders. Goods is gestart als een springplank voor jonge ontwerpers nu uitgegroeid tot een label wat staat voor kwaliteit en betaalbare producten die je graag wil krijgen of wil geven.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Flying Hooks Kapstok Design Bos en Couvée voor Goods” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.