Winkel

Home > Merken Architectmade Houten Honden Oscar Bobby en Rufus design Hans Bolling voor Architectmade

Houten Honden Oscar Bobby en Rufus design Hans Bolling voor Architectmade

95,00655,00

Beschrijving

Houten Honden Oscar Bobby en Rufus design Hans Bolling voor Architectmade

De Houten honden Oscar, Bobby en Rufus zijn ontworpen door Hans Bolling in 1953.  Zijn liefde voor honden bracht hem ertoe om Oscar te ontwerpen, gevolgd door zijn broer Bobby en de grote Rufus. Ze vertegenwoordigen een tijdloze weergave van onze beste vriend de viervoeter. Ontworpen met de karakteristieke humor van Hans Bølling, kunnen Oscar, Bobby en Rufus veel imiteren wat een hond ook kan. Van zitten tot bedelen en spelen tot kruipen, hun persoonlijkheid straalt erdoorheen, waardoor ze een vrolijke metgezel zijn voor elke dag (zonder ze te hoeven uitlaten). Oscar Bobby en Rufus worden met de hand gemaakt met veel gevoel voor precisie, Oscar en Rufus zijn van beukenhout en terwijl Bobby van walnotenhout is. Oscar en Bobby zijn 13 cm hoog en de grotere Rufus is 36 cm hoog.

Levertijd

Oscar, Bobby en Rufus zijn snel leverbaar, meestal uit voorraad. Indien niet op voorraad is de levertijd 1 – 2 weken.

Hans Bolling

Het werk van Hans Bølling staat vooral bekend om zijn humor, Oscar, Bobby en Rufus zijn hier een mooi voorbeeld van. Zijn ontwerpen brengen een glimlach op het gezicht.  In het begin van zijn carrière begon hij ambachtelijke kleine figuren te ontwerpen als geschenken voor familie en vrienden. De precisie en de persoonlijkheid in zijn ontwerpen zorgde voor succes en al snel waren ze te koop in vele Scandinavische winkels. Hans Bolling is naast een bekende product ontwerper ook wereldwijd bekend als architect en meubelontwerper.

Architectmade

De Houten honden Oscar, Bobby en Rufus worden geproduceerd door Architectmade, hun collectie  is meer dan een verzameling. Het is een filosofie. Ze zoeken in de archieven, tekeningen en musea naar zeldzame designobjecten ontworpen door Deense meester-ontwerpers. En waarom? Omdat passie verder gaat dan vorm en functie. Ze presenteren producten waar je naar blijft kijken en door uitstekend vakmanschap geproduceerd. Ze zijn gemaakt om de tand des tijds te doorstaan. De Architectmade objecten zijn ontworpen om van te genieten en te delen met toekomstige generaties.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Houten Honden Oscar Bobby en Rufus design Hans Bolling voor Architectmade” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.