Winkel

Home > Merken Architectmade Flow vaas Design Vibeke Rytter voor Architectmade

Flow vaas Design Vibeke Rytter voor Architectmade

 89,00 269,00

Beschrijving

Flow vaas Design Vibeke Rytter voor Architectmade

De Flow vazen zijn ontworpen door Vibeke Rytter en worden geproduceerd door Architectmade. Er zijn drie modellen vazen geïnspireerd op de bakstenen structuur van de Grundtvig-kerk in Kopenhagen, een zeldzaam voorbeeld van expressionistische architectuur in Denemarken. en. En de rimpelingen in de nabijgelegen meren. Met deze beelden in gedachten creëerde Vibeke Rytter de Flow vazen. Met duidelijke scherpe lijnen nodigt Flow uit tot een spel van licht en schaduw, waardoor de illusie van waterrimpelingen ontstaat. De Flow vazen gemaakt van mat wit porselein met een geglazuurde binnenzijde en zijn zeer bijzondere vazen die je single kan toepassen of als set.

Uitvoeringen

De Flow vazen zijn te bestellen in 3 uitvoeringen, de Flow Teardrop is de hoogste vaas en is 30 cm hoog en heeft een diameter van 9,3 cm. De Flow Drop is 17 cm hoog en heeft een diameter van 10 cm. De Flow Bubble is 17 cm hoog en heeft een diameter van 14 cm.

Vibeke Rytter

Vibeke Rytter is een Deense architecte, keramiste, product ontwerpster en onderzoekster.met interesse in architectuur en design. Voor haar ontwerpen doet ze veel onderzoek naar materialen en de mogelijkheden en beperkingen. Ze ontving voor haar ontwerpen Vibeke Rytter vele onderscheidingen en designprijzen Haar werk is vertegenwoordigd op vele tentoonstellingen en musea waaronder de vaste collectie van het Design Museum. 

 

Architectmade

De Flow vazen worden geproduceerd door Architectmade, de collectie  is meer dan een verzameling. Het is een filosofie. Bij Architectmade zoeken ze in archieven en musea naar tekeningen van zeldzame designobjecten ontworpen door Deense meester-ontwerpers. En waarom? Omdat passie verder gaat dan vorm en functie. Ze presenteren producten waar je naar blijft kijken en door uitstekend vakmanschap geproduceerd. Ze zijn gemaakt om de tand des tijds te doorstaan. De Architectmade objecten zijn ontworpen om van te genieten en te delen met toekomstige generaties.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Flow vaas Design Vibeke Rytter voor Architectmade” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.