Winkel

Home Lampen Hanglampen Moebe Ceramic hanglamp small design by Moebe

Moebe Ceramic hanglamp small design by Moebe

 135,00

Categorieën: ,

Beschrijving

Moebe Ceramic hanglamp small Design by Moebe

De Moebe Ceramic hanglamp small is ontworpen door het design team van Moebe. Het is een hanglamp van keramiek en dat geeft een mooi warm licht. Met deze eenvoudige hanglamp kun je direct of schuin verlichten. De kap, hoewel rond aan de basis, is rechthoekig aan de bovenkant en hangt vrij op het snoer. Hierdoor kan je de kap naar links en rechts bewegen en volledig ronddraaien, waardoor de uitdrukking verandert terwijl u dit doet. De Moebe Ceramic hanglamp kan je als een enkele lamp naast je bed of bank worden gebruikt of in combinatie boven een eettafel of een hele kamer. De kap is met de hand gemaakt en daarom kan elke lamp iets verschillen in vorm, maat en kleur, waardoor elke lamp uniek is. De kap is ongeglazuurd, onbewerkt gelaten en gebakken bij meer dan 1100°C, waardoor een uiteindelijk oppervlak ontstaat dat mat en fijn van structuur is

Uitvoeringen

De Moebe Ceramic hanglamp small heeft een diameter van 11,2 cm en een hoogte van 22 cm.  De lamp is verkrijgbaar in twee kleuren, wit of grijs en wordt geleverd met een gevlochten wit snoer van 3 meter. 

Moebe

MOEBE werd in 2014 opgericht door architecten Martin de Neergaard Christensen, Nicholas Oldroyd en meubelmaker Anders Thams. Inmiddels werken ze met meer dan 15 mensen in het kantoor en atelier op het eiland Amager in Kopenhagen. 

Duurzaamheid

Bij Moebe staan ze voor de kwaliteit van hun producten. Daarom hebben al producten een garantie van 5 jaar. Deze garantie dekt alle functionele, materiële of fabricagefouten van elk product dat u voor privégebruik. Door het modulaire ontwerp van de producten kunnen ze gemakkelijk worden hersteld als ze kapot gaan. Ze hebben reserveonderdelen voor alle ontwerpen, dus alleen het stuk dat kapot is, hoeft te worden vervangen in plaats van het product als geheel. De productie van de producten is meer dan 40% in Denemarken gevestigd en 95% van de totale productie binnen de EU. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Moebe Ceramic hanglamp small design by Moebe” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.