Winkel

Home Kasten en Opbergen Fluke kapstok design Studio So-Lo voor Novoform

Fluke kapstok design Studio So-Lo voor Novoform

 69,00 89,00

Beschrijving

Fluke kapstok design Studio So-Lo voor Novoform

De Fluke kapstok is ontworpen door Studio So-Lo voor het Deense Novoform. De Fluke kapstok is een veelzijdige kapstok met afneembare haken en ringen die je precies naar eigen behoefte kunt plaatsen. De zwarte metalen haken en ringen kunnen worden gebruikt om alles op te hangen, van jassen en andere bovenkleding tot tassen, sjaals, paraplu’s en fietshelmen. De Fluke kapstokken zijn er in twee formaten. De small is 50 cm breed, 14 cm hoog en 11 cm diep en heeft 3 haken en 1 ring. De large is 75 cm breed, 14 cm hoog en 11 cm diep en heeft 4 haken en 2 ringen. Beide formaten zijn verkrijgbaar in naturel eiken of zwart gebeitst eiken. De metalen haken en ringen zijn altijd zwart.

Studio So-Lo

Anna en Christof leerden elkaar in 2015 kennen bij een gezamenlijke werkgever.  De drijvende kracht van Christof is zijn rijkdom aan ideeën geboren  uit grote nieuwsgierigheid en gedegen kennis in het omgaan met materialen en fabricageprocessen, evenals het vermogen om abstracte visies te vertalen in samenhangende concepten. Dit, gecombineerd met Anna’s fijne gevoel voor kleuren en vormen en haar vermogen om de essentie van de ontwerpen met aandachtig oog te vangen en uit te werken, leidde tot vele sympathieke en esthetische producten op het gebied van meubels, verlichting, woonaccessoires en graphics. Hun vormtaal is altijd duidelijk en eenvoudig zoals ook terug te zien in de Fluke kapstok..

Novoform

Novoform is een Deens design label, opgericht door Kristian Jakobsen. Het is gebouwd op de solide basis van Scandinavische ontwerptradities, gekenmerkt door een ontwerpstijl met de nadruk op natuurlijke materialen en zachte kleuren. Ze creëren hun ontwerpen met inspiratie uit het dagelijks leven, geweldige mensen aangevuld met de schoonheid van de natuur. Ze streven ernaar om de zaken eenvoudig te houden en gewenste producten te ontwikkelen die het waard zijn om lang te bewaren en te koesteren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fluke kapstok design Studio So-Lo voor Novoform” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.