Hollands licht lamp

Als een echt Nederlands designlabel heeft u met een Hollands Licht lamp altijd een bijzonder ontwerp in huis. Holland Licht werkt samen met bekende en gerenommeerde ontwerpers, maar ook met nog onbekende en aanstormende talenten. Hierdoor ontstaat een exclusieve lijn van bijzondere lampen met een bijzonder design. Voor verlichting van Holland Licht heeft u keuze uit diverse soorten lampen, zoals hanglampen, tafellampen en staande lampen. De meest in het oog springende designlamp van Holland Licht is de Lotek lamp, die inmiddels al een iconische naam heeft opgebouwd en in vrijwel ieder interieur past.

Ga ook voor de Lotek lamp van Hollands Licht

De Lotek lamp van Hollands Licht is de bekendste lamp van dit Nederlandse merk. De lamp werd bijna 40 jaar geleden ontworpen en de ontwerper heeft hiermee bewezen dat het design tijdloos is. De lamp bestaat uit een dun frame die bestaat uit staafjes en een lichtdoorlatend doek. De lamp zelf is geheel in kubusvorm. Doordat het frame volledig uit staafjes bestaat is de lamp geheel demontabel. Hierdoor kan met één lamp gekozen worden uit diverse hoogtes, van 30 centimeter tot 120 centimeter. Mede door een zeer goede prijs, blijft de Lotek lamp van Hollands Licht de meest populaire lamp uit het assortiment.

Koop uw Hollands Licht designlamp bij Smukdesign

Smukdesign is de exclusieve leverancier voor verlichting van diverse Scandinavische designlabels. Ook designlabels die dezelfde stijl en functionaliteiten aan hun producten voegen, nemen wij op in ons assortiment. Daarom kun u bij ons een Hollands Licht designlamp kopen. Na afspraak is het mogelijk om onze collectie te bekijken in onze showroom in Den Haag, maar nog gemakkelijker is het om te kijken wat onze webshop te bieden heeft. Wij beschrijven onze producten uitgebreid en plaatsen diverse foto’s, zodat u een goede indruk krijgt en online uw producten kunt bestellen.

Bekijk hier de volledige collectie van Hollands Licht.