Winkel

Home > Merken Santa en Cole Peana Molina Tafel Design Jaume Sans door Santa Cole

Peana Molina Tafel Design Jaume Sans door Santa Cole

 425,00

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Peana Molina Tafel Design Jaume Sans door Santa Cole

De Peana Molina Tafel is een bijzettafel ontworpen door Jaume Sans en wordt uitgebracht door Santa Cole. De Peana Molina bijzettafel is gemaakt van massief walnotenhout. Het ontwerp is minimalistisch en de constructie met de walnoten houten schroef is duidelijk zichtbaar. Jaume Sans ontwierp deze praktische tafel voor hun gezinsflat op Plaça Molina in Barcelona. De eenvoud van de tafel maakt dat hij ook toegepast kan worden als sokkel voor bijzondere objecten, voor vluchtige bloemen, boeken of luidsprekers. De tafel wordt flat packed geleverd en is eenvoudig te monteren met behulp van een bijgeleverde sleutel die later bijvoorbeeld een handige boekensteun kan worden. De Peana Molina tafel is 54 cm hoog, het blad is 27 cm x 27 cm en de voet is 30cm x 30 cm. Het gewicht is 4 kg.

Levertijd

De levertijd van de Peana Molina tafel is 1 – 3 weken.

Jaume Sans

Jaume Sans was een bijzondere Catalaanse surrealistische schilder uit de naoorlogse periode. Hij maakte deel uit van de generatie Catalaanse surrealisten van de jaren 1930. Zijn schilderkunst en beeldhouwkunst droegen bij tot de verspreiding van de avant-garde door middel van uitstekende tentoonstellingen in zijn tijd. Sans was veelzijdig en ontwierp ook meubels en objecten voor persoonlijk gebruik, met resultaten zoals de Pie de Salón-lamp en deze Peana Molina tafel.

 

Santa & Cole is een Spaanse fabrikant van verlichting en buitenmeubelen. Sinds de oprichting in 1985 zijn ze op zoek gegaan naar goed ontworpen producten uit het verleden. En die hebben ze gevonden en geherintroduceerd. Alle ontwerpen en producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Toch zijn ze ook nog verbeterd door onder andere de producten aan te passen voor LED verlichting. Het doel van Santa Cole is niet een hele grote collectie te presenteren maar wel een kwalitatief hoogwaardige collectie  Met daarin producten van zeer gerenommeerde ontwerpers zoals Miguel Mila, Arne Jacobsen, Andre Ricard en Ilmari Tapiovaara.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Peana Molina Tafel Design Jaume Sans door Santa Cole” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.