Winkel

Home > Merken Goods Kap Lazy Leunlamp Design Chris Slutter voor Goods

Kap Lazy Leunlamp Design Chris Slutter voor Goods

 59,00

Categorieën: ,

Beschrijving

Kap Lazy Leunlamp Design Chris Slutter voor Goods

Het betreft hier alleen de vervangende Kap voor de Lazy leunlamp ontworpen door Chris Slutter en wordt geproduceerd door het Nederlandse Designlabel Goods. Het betreft hier alleen de vervangende kap voor de Lazy Leunlamp. Het kapje is gemaakt van een speciaal ontwikkeld kunststof. Dankzij dit flexibele materiaal kan de lamp in verschillende posities neergezet worden. De kapjes zijn alleen nog verkrijgbaar in geel of oranje. Het kapje is 12cm x 12 cm x 12cm.

Chris Slutter

Chris Slutter groeide op in een creatief gezin en meubel- en interieurdesign werden er dan ook met de paplepel ingegoten. Slutter studeerde in 1997 af aan de Academie Beeldende Kunsten en Vormgeving (AKI) in Enschede.  Na afronding van zijn studie werkte Slutter drie jaar in Enschede aan verschillende diverse projecten en ontwerpen. Hierna opende hij zijn eigen designbureau in Amsterdam, waar hij werkt als zelfstandig vormgever.

LED

De Kap voor de Lazy Leunlamp wordt geleverd met een milieuvriendelijke LED lichtbron, De lichtbron is een 3 Watt LED waarvan de lichtopbrengst vergelijkbaar is met een 25 Watt gloeilamp. De kleur van het licht is 2700K wat wij ervaren als warm licht.

Goods

De Lazy Leunlamp wordt uitgebracht door Goods een Nederlands Designlabel voor liefhebbers van schoonheid van producten en de verhalen die ze tot stand lieten komen. In de collectie zitten producten van bekende Nederlandse ontwerpers zoals Robert Bronwasser, Roderick Vos, Chris Slutter, Joop Steenkamer jr, Tom Haas en Marcel Wanders. Gestart als een springplank voor jonge of beginnende ontwerpers is Goods uitgegroeid tot een label wat staat voor kwaliteit en betaalbare design producten die je graag wil krijgen of wil geven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kap Lazy Leunlamp Design Chris Slutter voor Goods” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.