Winkel

Home > Merken Goods Carry on kandelaar design Peter van de Water

Carry on kandelaar design Peter van de Water

 39,00

Categorieën: ,

Beschrijving

Carry on kandelaar design Peter van de Water

De Carry on kandelaar is ontworpen door Peter van de Water en wordt binnenkort weer uitgebracht door Goods. Het is de minimalistische uitvoering van de blaker kandelaar die men gebruikte toen er nog geen elektrisch licht was. Je droeg het licht voor je uit. De Carry on kandelaar is verkrijgbaar in een hoge en een lage uitvoering. Hij is nu alleen nog verkrijgbaar in het groen zoals op de foto’s. De lage Carry on is 13 cm hoog en de hoge Carry on kandelaar is 23 cm hoog, de diameter van de voet is 12,5 cm.

Peter van de Water

Peter van de Water studeerde in 1994 af aan de kunstacademie St. Joost te Breda in de richting architectonische vormgeving, waarna hij zijn ontwerpstudio opricht. Zijn ontwerpen onderscheiden zich door hun intelligente eenvoud. Zijn ontwerpen baseert hij op een enkel sterk idee dat zorgvuldig is uitgewerkt. Deze ideeën worden verwerkt tot een herkenbaar, soms iconisch ontwerp. De weg van dit idee naar het eindproduct is een perfecte combinatie van esthetiek, functie & constructie.

 

Goods

Goods is een Nederlands Designlabel voor liefhebbers van schoonheid van producten en de verhalen die ze tot stand lieten komen. In de collectie zitten producten van bekende Nederlandse ontwerpers zoals Robert Bronwasser, Roderick Vos, Peter van de Water, Rob Brandt, Tom Haas en Marcel Wanders. Gestart als een springplank voor jonge ontwerpers is Goods uitgegroeid tot een label wat staat voor kwaliteit en betaalbare design producten die je graag wil krijgen of kado wil geven.

 

 

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Carry on kandelaar design Peter van de Water” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.