Winkel

Home > Merken Gejst Reech stool design C.F. Moller Architecs voor Gejst

Reech stool design C.F. Moller Architecs voor Gejst

 249,00

Categorieën: ,

Beschrijving

Reech stool design C.F. Moller Architecs voor Gejst

De Reech stool is ontworpen door C.F. Moller Architecs voor het Deense Gejst. Het is de lagere 1-staps uitvoering van de Reech trap. De inspiratie achter de Reech stool komt uit de Scandinavische levensstijl en het ontwerp straalt zowel functionaliteit als esthetiek uit, waardoor het een ideale aanvulling is op elk huis dat waarde hecht aan kwaliteit en duurzaam design.  Je kunt hem in de keuken gebruiken als praktische oplossing om bij de planken te komen, in de slaapkamer als decoratiestuk.  Het doordachte ontwerp van Reech omvat innovatieve oplossingen zoals de kleine ronde drukknop, die ervoor zorgt dat de bovenste trede veilig blijft wanneer de kruk is ingeklapt. De prachtige messing sluiting geeft een exclusief tintje en maakt de Reech stool echt bijzonder. De stalen treden zijn gespoten om de opstapkruk de nodige robuustheid te geven. De Reech stool is ook ideaal als ruimtebesparende oplossing en wordt net als zijn grote broer geleverd met een beugel zodat hij aan de muur kan worden gehangen of in de kast kan worden opgeborgen. De beugel is discreet en verborgen door de bovenste trede, waardoor de illusie ontstaat dat Reech op de muur zweeft. Uitgeklapt is hij 47 cm hoog, 40 cm breed en 41 cm diep, de hoogste stap is 23 cm hoog.

C.F. Møller architects

C.F. Møller Architects is een van de toonaangevende architecten bureau’s in Scandinavië, met 90 jaar bekroond werk in de Scandinavische regio en wereldwijd. Elke dag creëren ze architecturale kwaliteit op basis van op innovatie, ervaring en Scandinavische waarden. Hun werk kenmerkt zich door duurzame en esthetische oplossingen met blijvende waarde voor opdrachtgevers, consumenten en de samenleving.

Gejst

Gejst is opgericht in 2013 met een passie voor het maken van aantrekkelijk, duurzaam design dat de tand des tijds zal doorstaan. Gejst betekent opwinding en enthousiasme in het Deens. Vanaf het begin was het doel van het bedrijf om traditionele benaderingen van design uit te dagen om een ​​collectie vol gewaagde en speelse producten te maken. Gefocust op functioneel ontwerp en hoogwaardige materialen, neemt Gejst een normaal product, kijkt naar de behoefte waaraan moet worden voldaan en haalt het vervolgens uit om iets spannends te bedenken. Multifunctioneel en doordacht tot in het kleinste detail. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Reech stool design C.F. Moller Architecs voor Gejst” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.