Winkel

Home > Merken Design House Stockholm Mellow Clock Design Joe Parr voor Design House Stockholm

Mellow Clock Design Joe Parr voor Design House Stockholm

 235,00

Beschrijving

Mellow Clock Design Joe Parr voor Design House Stockholm

De Mellow clock is ontworpen door Joe Parr voor Design House Stockholm. Het is een bijzondere organische klok zonder cijfers maar met twee grote wijzers en een slinger. Een uurwerk dat naast de tijd bijhoudt, ook vragen stelt over onze relatie tot het soms stressvolle verstrijken van minuten en uren. Gebruik de Mellow clock als een rustgevend kunstwerk waarbij de slinger geruisloos heen en weer beweegt, een eerbetoon aan het Scandinavische Slow Living. De Mellow design klok is verkrijgbaar in een rode of een blauwe uitvoering. Ze zijn gemaakt van hoogglans gelakt aluminium. De hoogte van de Mellow clock is 48,5 cm en de breedte is 21 cm. 

 

Joe Parr

Joe Parr is een industrieel ontwerper gevestigd in Chicago.  Hij gelooft dat design het beste kan worden toegepast vanuit een holistisch perspectief en past zijn eigen unieke doordachte aanpak toe om betekenisvolle objecten te creëren. Geïnspireerd door zijn interesse in psychologie, wordt zijn proces geïnformeerd door intieme observaties van de menselijke conditie en cultuur. Door gebruik te maken van technische expertise en praktijkgerichte experimenten, werkt hij gedurende het hele proces nauw samen met de productie om innovaties te realiseren. Alles wat hij ontwerpt, staat in dienst van de mooiste, blijvende ervaring voor zowel opdrachtgever als eindgebruiker. 

 

Design House Stockholm

Bij Design House Stockholm onderscheiden ze zich door als een uitgever van design in plaats van een conventionele producent. Ze werken op dezelfde manier samen met ontwerpers als uitgeverijen met auteurs werken. In plaats van een ontwerper te selecteren om een ​​specifiek product te maken, worden alle ontwerpers uitgenodigd om hun persoonlijke ideeën in te brengen. Sommige van deze ideeën worden geselecteerd voor ontwikkeling en productie. Ze zoeken naar producten die iets nieuws toevoegen aan hun collectie. Producten met persoonlijkheid en karakter.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mellow Clock Design Joe Parr voor Design House Stockholm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.