Winkel

Home > Merken Gejst Momentt Klok design Böttcher en Kayser voor Gejst

Momentt Klok design Böttcher en Kayser voor Gejst

 119,00

Beschrijving

Momentt Klok design Böttcher en Kayser voor Gejst

De Momentt Klok is ontworpen door Böttcher en Kayser voor het Deense Gejst. Deze fraaie wandklok is geïnspireerd op het idee om tijdslimieten te overwinnen. De Momentt Klok heeft een trechtervormige, mat zwart stalen behuizing met een diffuus acrylglas aan de voorzijde. Hierdoor lijkt de tijd te vervagen in de ruimte en verdwijnen de wijzers op magische wijze in de diepte van het midden van de klok. Momentt is dus niet alleen een technische weergave van tijd, maar ook een poëtisch object dat ons aan het denken zet over tijd en toch de tijd op een subtiele manier visualiseert. De Momentt wandklok heeft een diameter van 30 cm en is 8,4 cm diep. Het uurwerk is een sllent quartz uurwerk. De Momentt klok is verkrijgbaar in twee uitvoeringen; met wit diffuus acrylglas en zwarte wijzers of met zwart diffuus acrylglas en witte wijzers.

 

Böttcher en Kayser

Moritz Böttcher heeft na zijn afstuderen opgedaan bij verschillende ontwerp buro’s en in 2007 een eigen ontwerpstudio opgericht in Berlijn. Nikolaus Kayser heeft zich in 2013 bij het buro gevoegd. Het duo ontwerpt voor internationale merken consumenten goederen, meubilair, verlichting en textiel. Door de mix verschillende benaderingen van de drie ontwerpers ontstaan unieke, functionele en poëtische objecten. Böttcher en Kayser zijn inmiddels bekroond met de meest prestigieuze design prijzen voor hun producten, zoals de Good Design, Red Dot awards en zelfs de felbegeerde “best of the best” Red Dot.

Gejst

Gejst is opgericht in 2013 met een passie voor het maken van aantrekkelijk, duurzaam design dat de tand des tijds zal doorstaan. Gejst betekent opwinding en enthousiasme in het Deens. Vanaf het begin was het doel van het bedrijf om traditionele benaderingen van design uit te dagen om een ​​collectie vol gewaagde en speelse producten te maken. Gefocust op functioneel ontwerp en hoogwaardige materialen, neemt Gejst een normaal product, kijkt naar de behoefte waaraan moet worden voldaan en haalt het vervolgens uit om iets spannends te bedenken. Multifunctioneel en doordacht tot in het kleinste detail. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Momentt Klok design Böttcher en Kayser voor Gejst” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.