Winkel

Home > Merken Design House Stockholm Wave kapstok design Nanni Holén voor Design House Stockholm

Wave kapstok design Nanni Holén voor Design House Stockholm

 95,00

Beschrijving

Wave kapstok design Nanni Holén voor Design House Stockholm

De Wave kapstok is ontworpen door Nanni Holén voor Design House Stockholm. De Wave kapstok  bestaat uit twee delen die uit hetzelfde stuk metaal zijn gesneden, waardoor er praktisch geen afvalmateriaal ontstaat. Het ene deel is de negatieve vorm van het andere. Elk deel is 45 cm lang en samen zijn ze dus 90 cm lang. Je kan hem natuurlijk zo lang maken als je wilt door er meerdere naast elkaar te plaatsen. De Wave kapstok is verkrijgbaar in zwart of wit gelakt metaal. De hoogte is 12 cm en de diepte is 2,5 cm. 

Nanni Holén

De Wave kapstok is ontworpen door Nanni Holén, een freelance product- en meubelontwerper sinds 2004. Haar studio is gevestigd in Stockholm en de materialen en de procedure variëren afhankelijk van het project, maar het komt er altijd op neer om altijd te focussen op eenvoud, duidelijkheid en duurzaamheid.

Design House Stockholm

Bij Design House Stockholm onderscheiden ze zich door als een uitgever van design in plaats van een conventionele producent. Ze werken op dezelfde manier samen met ontwerpers als uitgeverijen met auteurs werken. In plaats van een ontwerper te selecteren om een ​​specifiek product te maken, worden alle ontwerpers uitgenodigd om hun persoonlijke ideeën in te brengen. Sommige van deze ideeën worden geselecteerd voor ontwikkeling en productie. Ze zoeken naar producten die iets nieuws toevoegen aan hun genre. Producten met persoonlijkheid en karakter.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wave kapstok design Nanni Holén voor Design House Stockholm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.