Winkel

Home > Merken Design House Stockholm Shell kandelaar design Magnus Löfgren voor Design House Stockholm

Shell kandelaar design Magnus Löfgren voor Design House Stockholm

 65,00

Beschrijving

Shell kandelaar design Magnus Löfgren voor Design House Stockholm

De Shell kandelaar is ontworpen door Magnus Löfgren voor Design House Stockholm. De kandelaar is ontworpen in 1993 en is één van de eerste en meest suksesvolle producten in de collectie van Design House Stockholm. De elegante vorm en slimme deksel maken deze kandelaar uniek. Gesloten lijkt het een mooie opbergschaal en open reflecteert de binnenzijde van de deksel het licht van de kaars de ruimte in. De diameter van de Shell kandelaar is 10 cm en hij is slechts 3 cm hoog. Verkrijgbaar in koper of nikkel. De kaarsen voor de Shell kandelaar zijn waxinelichten. Hiervan worden er een aantal meegeleverd door Smukdesign zodat uw kado direct in gebruik genomen kan worden.

Levertijd Shell kandelaar

De Shell kandelaar heeft een levertijd van 1 tot 2 weken.

Magnus Löfgren

Magnus Löfgren werkt vanaf het allereerste begin samen met Design House Stockholm. Zijn eerste successen zijn de Shell kandelaar en de Focus vaas, die in 1995 de Excellent Swedish Design-prijs ontvingen. Hij volgde een opleiding aan HDK, de School of Design and Craft aan de Universiteit van Göteborg en heeft zijn eigen ontwerpstudio in Stockholm.

Design House Stockholm

Bij Design House Stockholm onderscheiden ze zich door als een uitgever van design in plaats van een conventionele producent. Ze werken op dezelfde manier samen met ontwerpers als uitgeverijen met auteurs werken. In plaats van een ontwerper te selecteren om een ​​specifiek product te maken, worden alle ontwerpers uitgenodigd om hun persoonlijke ideeën in te brengen. Sommige van deze ideeën worden geselecteerd voor ontwikkeling en productie. Ze zoeken naar producten die iets nieuws toevoegen aan hun collectie. Producten met persoonlijkheid en karakter.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Shell kandelaar design Magnus Löfgren voor Design House Stockholm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.