Winkel

Home > Merken Architectmade Gemini Kaarsenset voor de Gemini kandelaar Design Peter Karpf door Architectmade

Gemini Kaarsenset voor de Gemini kandelaar Design Peter Karpf door Architectmade

 7,00

Beschrijving

Gemini Kaarsenset voor de Gemini kandelaar Design Peter Karpf door Architectmade

De Kaarsenset voor de Gemini Kandelaar ontworpen door Peter Karpf en wordt geproduceerd door Architectmade is verkrijgbaar in meerdere kleuren. De set bestaat uit vier kaarsen en er is keuze uit de kleuren wit en zwart.

Peter Karpf

Peter Karpf is bekend om zijn werk met meubels die uit één stuk hout zijn gebogen, waardoor ze een unieke sculpturale uitstraling hebben. Zijn werk kenmerkt zich ook door eenvoud en persoonlijke expressie en voor Karpf is functionaliteit net zo belangrijk als het design van het product. Vanuit zijn overtuiging dat we in een tijd van lawaai en stress leven, ontwerpt hij meubels die ons met de voeten op de grond houden en ons helpen ontspannen. Dit wordt nog eens bewezen als we naar de eenvoud en rust van de Gemini kandelaar kijken.

Architectmade

De Gemini Kandelaar wordt geproduceerd door Architectmade, de collectie is meer dan een verzameling. Het is een filosofie. Ze zoeken in de archieven, tekeningen en musea naar zeldzame designobjecten ontworpen door Deense meester-ontwerpers. En waarom? Omdat passie verder gaat dan vorm en functie. Ze presenteren producten waar je naar blijft kijken en door uitstekend vakmanschap geproduceerd. Ze zijn gemaakt om de tand des tijds te doorstaan. De Architectmade objecten zijn ontworpen om van te genieten en te delen met toekomstige generaties.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gemini Kaarsenset voor de Gemini kandelaar Design Peter Karpf door Architectmade” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.