Winkel

Home Lampen Wandlampen Illusion Wandlamp by Hareide Design voor Northern

Illusion Wandlamp by Hareide Design voor Northern

 550,00

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Illusion Wandlamp by Hareide Design voor Northern

De Illusion Wandlamp ontworpen door Hareide Design is een bijzondere verschijning, een tegen de wand geplakte halve schemerlamp. Hij combineert twee functies, een lamp en een tafel. De Illusion Wandlamp is te verkrijgen in een glanzend witte versie die geeft een sterk en duidelijk licht omlaag, terwijl de mat zwarte versie door de zwarte binnenzijde een meer diffuus licht geeft. De hoogte van de lamp is 72 cm, de diepte is 22,5 cm en hij is 45,5 cm breed.e Illusion Wandlamp is een afgeleide van de Illusion Hanglamp, die lijkt te zweven in de ruimte.

LED verlichting

Een LED lamp zet 90 procent van de energie om in licht en slechts 10 procent in warmte. Een gloeilamp daarentegen doet precies het tegenovergestelde.  Hierdoor is een flinke vermindering van het elektriciteitsgebruik mogelijk en dit is weer goed voor het milieu. LED lampen hebben een langere levensduur dan andere lichtbronnen. De lichtbron van de Illusion Wandlamp zijn 2 stuks 6 Watt LED lichtbronen wat overeenkomt met de lichtopbrengst van 2 stuks een 40 Watt gloeilampen. Deze worden bij Smukdesign meegeleverd met de lamp.

Northern

Northern is de nieuwe bedrijfsnaam van Northern Lighting, hun succes op de verlichtingsmarkt is zo groot dat ze besloten hebben om ook meubels toe te voegen aan de collectie. En omdat de naam dan de lading niet meer dekt gaan ze verder onder de naam Northern. Northern Lighting werd opgericht in Oslo in 2005, hun ontwerpen zijn van Scandinavische eenvoud en worden beïnvloed door het steeds veranderende karakter van het Noorder Licht. Of het nu hanglampen, staande lampen, wandlampen, tafellampen, kandelaars met kaarsen of theelichtjes zijn, elk van hun producten verbetert de kwaliteit van het licht in huis. Daar is nu een frisse collectie meubels aan toegevoegd.

Hareide Design

De Illusion Lampen zijn ontworpen door Hareide Design die hun inspiratie hebben gehaald uit 1 van de wonderen van de Scandinavische natuur. De Kjeragbolten, een 5 m³ grote steen die tussen twee rotsen is ingeklemd, en die 1000 meter boven de Lysefjord zweeft.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Illusion Wandlamp by Hareide Design voor Northern” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.