Winkel

Home Lampen Vloerlampen Silo Vloerlamp by Note Design Studio voor Zero

Silo Vloerlamp by Note Design Studio voor Zero

 690,00

Beschrijving

Silo Vloerlamp by Note Design Studio voor Zero

De Silo Vloerlamp is ontworpen door Note Design voor Zero Lighting. Het is een moderne industriële vloerlamp geïnspireerd op het silhouet van een graan silo. De kap van de Silo Vloerlamp is verstelbaar, hierdoor is het een ideale leeslamp. De lamp is verkrijgbaar in een zestal kleuren; wit, zwart, groen, grijs, ivoor en abrikoos. De hoogte van de lamp is 135 cm en de kap heeft een diameter van 15 cm, de lamp wordt bediend door middel van een snoerschakelaar.

LED

Een LED lamp zet 90 procent van de energie om in licht en slechts 10 procent in warmte. Een gloeilamp daarentegen doet precies het tegenovergestelde. Een Led lamp verbruikt dus minder stroom om dezelfde lichtopbrengst te produceren. Hierdoor is een flinke vermindering van het elektriciteitsgebruik mogelijk en dit is weer goed voor het milieu. En LED lampen hebben een langere levensduur dan andere lichtbronnen. Het is dus goedkoper en beter voor het milieu om Led lichtbronnen te gebruiken in plaats van gloeilampen.De lichtbron van de Silo Vloerlamp is een 8 Watt lichtbron wat overeenkomt met de lichtopbrengst van een 60 Watt gloeilamp. De kleur van het licht is 2700K wat we ervaren als warm licht. Deze zit ingebouwd in de lamp.

Zero

Zero is een Zweeds familiebedrijf dat is opgericht in 1978. De nog onontdekte collectie verlichting kenmerkt zich door een nuchtere vormgeving met af en toe een verrassende twist. Zero is zich bewust van de ecologische voetafdruk en maakt daarom gebruik van duurzame materialen en energiezuinige lichtoplossingen. Daarnaast zorgt het merk dat 80% van de componenten van lokale leveranciers komt. Het merk haalt inspiratie uit de omgeving van het Zweedse binnenland, waar het winterlandschap duister kan zijn maar de glinstering van de sneeuw een magische impact kan hebben.

Note Design Studio

Note is een Design Studio in Stockholm, opgericht in 2008 opgericht door Johannes Carlström, Cristiano Pigazzini, Susanna Wåhlin, Kristoffer Fagerström en Daniel Hecksher, ze ontwerpen  op het gebied van architectuur, interieuren en producten. Hun filosofie is: Creativity is about searching for what is missing, to constantly realign thoughts and expressions to find that moment of insight when everything clicks. At Note we collaborate intensely, with personal passion and our design disciplines – interior, product, graphic, architecture, and strategies – to share our insights with the world.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Silo Vloerlamp by Note Design Studio voor Zero” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.