Winkel

Home Lampen Plafondlampen 2042 Lamp Design Gino Sarfatti voor Astep

2042 Lamp Design Gino Sarfatti voor Astep

 2.699,00

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

2042 Lamp Design Gino Sarfatti voor Astep

De 2042 lamp is een opmerkelijke Plafondlamp ontworpen door Gino Sarfatti die opnieuw is uitgebracht door het Deense Astep in samenwerking met Flos. Het armatuur heeft zes bollen van opaal wit mondgeblazen glas en het frame is verkrijgbaar in Zwart of in Champagne kleur. De glazen bollen hebben een diameter van 20 cm. De 2042 is onderdeel van de beroemde Le Sfere serie met daarin de 237 wandlamp. Het formaat van de lamp is 730 breed x 658 diep en 287 mm hoog. Elke bol heeft een diameter van 20 cm en wordt zachtjes op zijn plaats gehouden door een ring in een verfijnde omhelzing die het armatuur de prachtige grafische uitdrukking geeft en de kenmerkende esthetiek van Le Sfere naar voren brengt.

LED

De lichtbronnen van de 2042 lamp zijn 6 stuks 7 Watt Lichtbronnen met een lichtopbrengst die overeenkomt met de lichtopbrengst van een 60 Watt conventionale gloeilamp. De kleur van het licht is 2700K wat we ervaren als warm licht. Deze wordt meegeleverd met de lamp.

Astep is een Deens designlabel met Italiaanse roots. De familie Sarfatti , grootvader Gino, vader Riccardo en zoon Alessandro Sarfatti zijn de grondleggers van dit prachtige verlichtingsmerk. Ze brengen naast beroemde klassiekers uit de jaren 50 ook nieuwe lampen met zeer innovatieve technieken op de markt. Hun motto is streven naar de nodige beweging van een nooit eindigende reis, de reis van evolutie. Het verwijst naar een natuurlijke maar essentiële stap op weg naar het creëren van iets dat is beter, meer substantieel, meer de moeite waard. Ze hebben designklassiekers verbeterd en opnieuw op de markt gebracht zodat wij er weer jaren van kunnen genieten.

FLOS met Sarfatti

De 2042 Lamp is door Astep uitgebracht onder het Label FLOS met Sarfatti, een bijzondere samenwerking tussen de familie achter het merk FLOS en Alessandro Sarfatti, de kleinzoon van Gino Sarfatti. Deze collectie bestaat uit  zorgvuldig geselecteerde armaturen die nu uitgevoerd zijn met LED-technologie, zonder dat afbreuk wordt gedaan iets van de oorspronkelijke verfijnde ontwerpen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “2042 Lamp Design Gino Sarfatti voor Astep” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.