Winkel

Home Lampen Hanglampen Trapeze Triplette lamp Design Jette Scheib voor Oblure

Trapeze Triplette lamp Design Jette Scheib voor Oblure

 1.999,00

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Trapeze Triplette lamp Design Jette Scheib voor Oblure

De Trapeze Triplette lamp is ontworpen door Jette Scheib voor het Zweedse Oblure. De naam van de lamp verklaard ook waar ze haar inspiratie vandaag heeft. Deze hanglamp met drie halve bollen heeft bijzonder veel mogelijkheden. Van elke halve bol zijn de beide kwart bollen zijn individueel draaibaar, zo kan je het licht naar beneden laten schijnen, of in een handomdraai naar boven of op een wand en er natuurlijk ook nog een combinatie van al deze mogelijkheden van maken. Kortom de Trapeze Triplette lamp is een zeer veelzijdige hanglamp. Alleen verkrijgbaar in het zwart. De breedte van de lamp is 140 cm, de diepte en hoogte is 28 cm.

LED

De lichtbronnen van de Trapeze Triplette lamp zijn zes E14 6 Watt LED lichtbronnen  wat overeenkomt met een lichtopbrengst gelijk aan zes 40 Watt conventionele gloeilampen. Deze LED lampen worden door Smukdesign meegeleverd met de Triple Trapeze lamp.

Jette Scheib

Jette Scheib is een Duitse ontwerpster, ze studeerde industrieel ontwerp aan de Universität der Künste Berlin. Ze haalt haar inspiratie uit de natuur en organische vormen en door het observeren van mensen en het dagelijks leven. Ze verzameld esthetische en technische informatie en dan valt het op zijn plaats, gedreven door nieuwsgierigheid, intuïtie en de wens om iets te creëren dat waarde heeft. De Trapeze lamp is een prachtig voorbeeld van haar werkwijze.

Oblure

De merknaam Oblure is een samenvoeging van de woorden object en allure, dat is ook het uitgangspunt van dit vernieuwende merk, het ontwerpen en produceren van zeer verleidelijke voorwerpen. Oblure is opgericht en gevestigd in Göteborg, Zweden. Ze produceren bijzondere verlichtingsproducten en objecten in samenwerking met internationaal bekende ontwerpers.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Trapeze Triplette lamp Design Jette Scheib voor Oblure” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.