Winkel

Home Krukken Avavick Kruk Design Katja Pettersson voor Swedese

Avavick Kruk Design Katja Pettersson voor Swedese

 449,00

Categorie:

Beschrijving

Avavick Kruk Design Katja Pettersson voor Swedese

De Avavick kruk is ontworpen door Katja Pettersson voor het Nationaal Museum in Stockholm en wordt geproduceerd door de Zweedse meubelmakers Swedese. De Avavick kruk is licht, stapelbaar en gemaakt van massief beuken wat voor de poten gebogen is in een fabriek in Smaland. De kruk is 46 cm hoog en heeft een diameter van 27 cm. De ontwerpelementen zijn ontleend aan het besneeuwde landschap van Norrland. De Avavick is een kruk die een verhaal te vertellen heeft, tegelijkertijd praktisch is en altijd zijn plaats in de kamer. Verkrijgbaar in drie kleuren, grijs, roze en beige gebeitst beuken.

 

Katja Pettersson

Katja Pettersson is actief als zelfstandig ontwerpster en tot 2009 onderdeel van ontwerpgroep Front. Hierna heeft ze 50/50 Projects opgericht waar de ontwerper en de producent op gelijke voet de winst delen. Katja werkt tevens als part-time docent Industrieel ontwerp op de Konstfack University college of arts, crafts and design. Haar focus is om duurzamer te worden in alle aspecten van het ontwerp.

Swedese

Swedese is een Zweedse meubelfabrikant die het grootste deel van de producten zelf produceert. De idealen van Swedese zijn nog dezelfde als bij de start van het bedrijf, zeventig jaar geleden. Ze ontwerpen en produceren mooie meubels voor de toekomst, die voortbouwen op de basis van Scandinavische moderne tradities, ontworpen door vooruitstrevende ontwerpers.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Avavick Kruk Design Katja Pettersson voor Swedese” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.