Winkel

Home Kasten en Opbergen Libri Buro Design Michael Bihain voor Swedese

Libri Buro Design Michael Bihain voor Swedese

 959,00

Beschrijving

Libri Buro Design Michael Bihain voor Swedese

Het Libri buro is ontworpen door Micael Bihain voor het Zweedse Swedese. Het is een combinatie van buro en een boekenrek. Het Libri buro is eenvoudig te plaatsen, hij leunt tegen de muur als een ladder. Doordat het buro met het werkblad en de bovenste bladen tegen de wand rust onstaat een zeer stabiel meubel. In het werkblad zit bij de wandzijde een slimme inkeping zodat je eventuele bekabeling netjes kan doorvoeren. En mocht de vloer niet helemaal vlak zijn dan zitten er in de poten ook nog kleine stelvoetjes om te zorgen dat het Libri bureau netjes recht staat. Dit houten buro heeft een buroblad en twee boekenplanken, het is gemaakt van essen hout, zwart of wit gelakt. Het formaat van het Libri Buro is 76 cm breed, 227 cm hoog en 60 cm diep. Het Libri buro is een iconisch meubel wat in zeer veel interieuren van klassiek tot modern zijn plek weet te vinden.

Michael Bihain

De Libri serie is ontworpen door de Belgische ontwerper Michaël Bihain. Hij is één van Europa’s meest creatieve hedendaagse ontwerpers. Een ontwerp is pas een goed ontwerp als de gebruikers zijn producten op een creatieve manier toepassen. Hij studeerde interieurarchitectuur aan het St. Luc Instituut in Luik en aan de Hull University in Engeland. Op zijn kantoor in Brussel en in zijn werkplaats in Louveigné werkt hij met het ontwerp van meubels, accessoires en interieurs. Daarnaast doceert hij aan het St Luc Instituut in Luik en heeft hij inmiddels al vele design prijzen gewonnen.

Swedese

Swedese is een Zweedse meubelfabrikant die het grootste deel van de producten zelf produceerd. De idealen van Swedese zijn nog dezelfde als bij de start van het bedrijf, zeventig jaar geleden. Ze ontwerpen en produceren mooie meubels voor de toekomst, die voortbouwen op de basis van Scandinavische moderne tradities, ontworpen door vooruitstrevende ontwerpers.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Libri Buro Design Michael Bihain voor Swedese” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.