Wastberg lamp

De functie van een lamp is in eerste instantie om licht in het donker te geven. Dit kan met diverse soorten lampen, zoals hanglampen, wandlampen of staande lampen. De verlichting zelf zal de sfeer in de kamer bepalen, maar hoe is het met de uitstraling van de lamp zelf? Nog veel te vaak telt het design van de lamp niet mee en dat is jammer. Ook een lamp maakt onderdeel uit van het interieur. Daarnaast kan een lamp een blikvanger in het interieur zijn. De Wastberg lamp is hier een goed voorbeeld van.

U kunt niet om een lamp van Wastberg heen

Ook al wordt een lamp van Wastberg niet gebruikt, als u een modern vormgegeven lamp zoekt, dan zijn het Wastberg lampen. Sommige Wastberg lampen mogen gerust als spectaculair gezien worden, zo modern zijn ze ontworpen. Hiermee komt ook de kracht van Wastberg naar voren. Uitgangspunt van Wastberg is namelijk om verlichting te ontwerpen die gericht zijn op bepaalde plekken in de woning, zodat niet de gehele woning verlicht wordt. Hiermee wil het Zweedse bedrijf de verspilling van energie aanpakken. Met een lamp van Wastberg heeft u dus niet alleen iets heel speciaals in huis gehaald, u maakt ook een ecologisch verantwoorde keuze.

Een Wastberg lamp kopen bij Smukdesign

Gaat u voor een minimalistische plafondlamp? Vindt u een intiem design olielamp prettiger of gaat u voor een opvallende en grote hanglamp? Het assortiment lampen van Wastberg is groot. En welke lamp u ook kiest, iedere lamp is weer op zijn eigen manier heel uniek in design. Met een Wastberg lamp gaat u voor kwaliteit, duurzaamheid en altijd een opvallende lamp in huis. U kunt uw Wastberg lamp kopen bij Smukdesign. Als specialist in Scandinavisch design, zijn de Wastberg lampen een vanzelfsprekend onderdeel van onze collectie.

Bekijk hier de volledige collectie van Wastberg lamp.