Woud lamp

Op een koude nacht in Januari 2014 besloten Mia en Torben Koed dat het tijd was voor verandering. Na 30 jaar te hebben gewerkt in productie en sales voor een meubelfabrikant besloten ze dat het tijd was voor een nieuwe professionele uitdaging. Dit was het begin van het Deense label WOUD. Een merk met hoge ambities en hoge kwaliteit geworteld in het Nordic Design. Het uitgangspunt van dit mooie bedrijf is het leveren van perfectie en het delen van de liefde voor eerlijk Design. Inmiddels is een design lamp van Woud een bekend begrip, het meest bekend zijn de Gap Hanglampen, niet voor niets de meest verkochte Woud design lamp.

Design lamp van Woud

Voor het design van de lampen van Woud zijn een groot aantal Scandinavische ontwerpers verantwoordelijk. De bekendste hiervan zijn Kasper Nyman, MSDS Studio, Signe Hytte, Studio Nur en nog vele andere voornamelijk jonge ontwerpers. Naast de verlichting heeft Woud ook een ruime collectie Design meubelen op de markt gebracht.

Duurzaamheid Lamp van Woud

Bij het ontwerpen van een lamp van Woud is er rekening mee gehouden dat de Woud Lamp geschikt is voor LED lichtbronnen. Hierdoor is een flinke vermindering van het elektriciteitsgebruik mogelijk en dit is weer goed voor het milieu. De LED lichtbronnen worden zonder extra kosten meegeleverd met uw Woud lamp. Dus als u op zoek bent naar een lamp van Woud dan bent u hier bij Smukdesign aan het juiste adres, wij zijn officieel dealer en kunnen de gehele collectie snel leveren. De levertijd is twee tot zeven werkdagen, afhankelijk van de keuze van de Woud lamp.

Bekijk hier de volledige collectie van Woud.