Winkel

Home > Merken Won Tip Toe Rack Design Steffensen en Würtz voor Won

Tip Toe Rack Design Steffensen en Würtz voor Won

115,00125,00

Wissen
Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Tip Toe Rack Design Steffensen en Würtz voor Won

Het Tip Toe Rack is een combinatie van een plank en een kleding rek en kan toegepast worden als een sleutel-plank in de gang of gewoon een plank voor decoratieve artikelen. Het ontwerp van Steffensen en Würtz  is minimalistisch en grafisch. Het Tip Toe Rack is gemaakt van zwart staal, er zijn twee formaten en ze kunnen in twee posities kunnen worden gemonteerd. Hiermee kan je een mooi grafisch ontwerp op je wand creëren. De small is 60 cm lang en de large is 90 cm lang. Ze zijn beiden 22 cm hoog en 18 cm diep. Door de diepte ontstaat er ruimte om een kledingstuk of iets anders moois op te hangen.

WON

Won is een jong en innovatief Deens designmeubel label. Opgericht in 2015 op een solide basis van drie generaties passie voor meubeldesign. Uitgangspunt is het Scandinavische design universum, de eerbied aan de eenvoud van vorm, goede kwaliteit en vakmanschap. Hier brengt WON met verse energie een nieuwe originele collectie meubels. Waar de behoefte aan functionaliteit, flexibiliteit en esthetiek een centrale rol spelen.

Steffensen & Wurtz

Steffensen & Wurtz is een samenwerking tussen de twee ontwerpers Thomas Steffensen en Pia Würtz Mogensen. Met een eerlijke benadering van ontwerp streven zij ernaar om ontwerpen te creëren die een toegevoegde waarde hebben in uw dagelijks leven. Ze houden van uitdagende onze creatieve en methodologische aanpak om producten en meubels te creëren die zinvol zijn en een grote persoonlijkheid bezitten. Een productontwerp moet je nieuwsgierigheid wakker maken en je zelfs laten lachen. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tip Toe Rack Design Steffensen en Würtz voor Won” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.