Winkel

Home > Merken Wendelbo Tip Toe Rack Design Steffensen en Würtz voor Wendelbo

Tip Toe Rack Design Steffensen en Würtz voor Wendelbo

 149,00

Uitverkocht

Beschrijving

Tip Toe Rack Design Steffensen en Würtz voor Wendelbo

Het Tip Toe Rack is een combinatie van een plank en een kleding rek en kan toegepast worden als een sleutel-plank in de gang of gewoon een plank voor decoratieve artikelen. Het ontwerp van Steffensen en Würtz  voor Wendelbo is minimalistisch en grafisch. Het Tip Toe Rack is gemaakt van zwart staal, ze kunnen in twee posities kunnen worden gemonteerd. Hiermee kan je een mooi grafisch ontwerp op je wand creëren. Het Tip Toe Rack is 90 cm lang 22 cm hoog en 18 cm diep. Door de diepte ontstaat er ruimte om een kledingstuk of iets anders moois op te hangen.

Levertijd en beschikbaarheid

De Tip Toe Racks hebben wij op voorraad en kunt u binnen een week in huis hebben.

WON

Won was een jong en innovatief Deens designmeubel label. Opgericht in 2015 op een solide basis van drie generaties passie voor meubeldesign. Een dochterbedrijf van het Deense Wendelbo. Inmiddels bestaat Won Design niet meer en is een groot deel van de collectie opgegaan in de collectie van Wendelbo.

Wendelbo

Wendelbo is een Deense meubelproducent die reeds gedurende drie generaties de Scandinavische vakmanschapstraditie heeft gekoesterd en innovatieve en klassieke ontwerpen uitgebracht in een moderne en eigentijdse context. Vanaf het allereerste begin was het doel om meubels te ontwikkelen en te produceren met een sterke visuele identiteit, optimale functie en comfort. Ze doen geen concessies op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid.

Steffensen & Wurtz

Steffensen & Wurtz is een samenwerking tussen de twee ontwerpers Thomas Steffensen en Pia Würtz Mogensen. Met een eerlijke benadering van ontwerp streven zij ernaar om ontwerpen te creëren die een toegevoegde waarde hebben in uw dagelijks leven. Ze houden van uitdagende onze creatieve en methodologische aanpak om producten en meubels te creëren die zinvol zijn en een grote persoonlijkheid bezitten. Een productontwerp moet je nieuwsgierigheid wakker maken en je zelfs laten lachen. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tip Toe Rack Design Steffensen en Würtz voor Wendelbo” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.